toilet renovatie all in

Toilet renovatie all in – zo werkt het

Bent je klaar om afscheid te nemen van jouw verouderde toiletruimte? Droom je van een moderne, stijlvolle toiletruimte die niet alleen functioneel is maar ook een lust voor het oog? Zoek dan niet verder, de toilet renovatie all in van Bewust Sanitair is de perfecte oplossing voor jou. Voor een vaste prijs tussen de €2500 en €3500 kan je binnen één dag genieten van een compleet vernieuwd toilet.

Toilet renovatie all in

Ons all-in renovatiepakket omvat alles wat nodig is voor een complete toiletrenovatie. We stemmen de renovatie volledig af op jouw wensen en behoeften en zorgen dat alles van A tot Z goed geregeld wordt. Wij zorgen voor alle materialen, het nieuwe sanitair, en de volledige installatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten of onverwachte uitgaven; alles is inbegrepen in één vaste prijs.

Hoogwaardige materialen en sanitair

Bij Bewust Sanitair kiezen we alleen voor de beste materialen. Onze kunststof wandpanelen zijn niet alleen duurzaam en waterbestendig, maar bieden ook een strakke en moderne uitstraling. Ze zijn beschikbaar in diverse designs en kleuren, waardoor ze perfect passen bij elke stijl die je wenst. Naast de wandpanelen wordt ook het sanitair volledig vernieuwd. Van een stijlvolle nieuwe wc tot een handige wastafel met bijpassende kranen, alles wordt verzorgd naar wens.

Snelle en efficiënte installatie

Een van de grootste voordelen van onze all-in toiletrenovatie is de snelheid en efficiëntie waarmee we werken. Ons ervaren team van professionals kan de complete renovatie binnen één dag uitvoeren. Dit betekent minimale overlast voor u en uw gezin. Begin de dag met een oud toilet en eindig met een compleet nieuwe ruimte!

Toilet renovatie all in bij Bewust Sanitair

  • Snelheid: jouw nieuwe toiletruimte is binnen één dag gerenoveerd.
  • Transparantie: geen verborgen kosten, alles is inbegrepen in een vaste prijs.
  • Kwaliteit: wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en de nieuwste sanitair producten.
  • Customisatie: kies uit een breed scala aan stijlen en kleuren om jouw toilet uniek te maken.
  • Gemak: wij nemen alle zorgen uit handen, van levering tot installatie.
wc opknappen

Een toilet renovatie met wandpanelen

Het unieke aan de toilet renovatie all in van Bewust Sanitair is dat wij de renovatie uitvoeren met kunststof wandpanelen. De wandpanelen zijn ideaal geschikt voor toiletruimtes en zijn dan ook 100% waterdicht. Doordat we de wandpanelen in veel geval over de oude tegels in het toilet heen kunnen plaatsen, scheelt dit een hoop sloop en afvoer werkzaamheden. Hierdoor kunnen we de kosten een stuk lager houden. 

Wandpanelen assortiment

All in one service voor toilet renoveren met wandpanelen

Je toilet renoveren met kunststof wandpanelen biedt een praktische en stijlvolle oplossing. Deze panelen zijn duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze perfect zijn voor een vochtige omgeving. Met de juiste voorbereiding en installatie kun je snel en kosteneffectief je toilet een geheel nieuwe uitstraling geven. De vele ontwerpmogelijkheden met kleuren, texturen en indelingen maken het mogelijk om een unieke en persoonlijke sfeer te creëren.

Bewust Sanitair levert een all in one service voor het verbouwen van jouw toilet met wandpanelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment en een professioneel installatie team die binnen 1 dag jouw complete toiletruimte vernieuwen tot en waar paradijs! 

wandbekleding kunststof

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete toilet renovatie

Nu voor €2850,-

Inclusief zwevend toilet, wasbak en wandpanelen

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!