Zakelijk renoveren met wandpanelen

Zonder sloopwerk - binnen één dag nieuwe wandbekleding - onderhoudsvrij

Badkamers of toilletten renoveren met onderhoudsvrije wandpanelen of tegels

Bewust Sanitair is de specialist in kunststof badkamer wandpanelen en onderhoudsvrije tegels. Ook voor zakelijk projecten renoveren wij de wanden, vloeren en plafonds van badkamers en toiletruimtes. Onze kunststof wandpanelen en onderhoudsvrije tegels kunnen gemakkelijk over de oude wandbekleding heen gemonteerd worden. Dit scheelt enorm veel sloopwerk, waardoor wij al binnen enkele uren een complete badkamer en/of toiletruimte om kunnen toveren naar een frisse nieuwe ruimte. 

Voor zakelijke projecten waarbij meerdere badkamers en/of toiletruimtes gerenoveerd dienen te worden, hanteren wij gunstige tarieven. Op deze manier kan er enorm veel bespaart worden op de renovatie van meerdere badkamers en/of toiletruimtes. 

Wat zijn de voordelen van Bewust Sanitair?

  • Binnen enkele uren een compleet nieuwe badkamer
  • Een breed assortiment
  • De beste kwaliteit wandpanelen en tegels
  • Deskundig Advies op maat
  • All in one service inclusief montage

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Zakelijk renoveren met Bewust Sanitair

Bent u op zoek naar een kwalitatieve renovatie voor badkamers en/of toiletruimtes? Bij Bewust Sanitair renoveren we deze ruimtes met tegels welke voor 72% uit steen bestaand, 20% uit PVC en ca. 8% uit gerecycled materiaal. Op deze manier is sloopwerk niet nodig en renoveren binnen enkele uren een volledige ruimte. 

Onze werkwijze

Bewust Sanitair staat garant voor kwaliteit. Dat waarborgen we met onze werkwijze

1. Adviesgesprek

We komen graag eens bij langs om een plan op maat uit te werken. We bespreken de huidige situatie en berekenen de oppervlaktes die gerenoveerd moeten worden.

2. Levering panelen

Wanneer je akkoord bent met de offerte, bestellen wij de door jou gekozen wandpanelen. Deze leveren we op dag dat de renovatie gepland staat.

3. Monteren

Onze gecertificeerde monteurs komen de geleverde wandpanelen of tegels monteren zoals afgesproken. Het is belangrijk dat de wanden al volledig vlak gemaakt zijn en dat al het sanitair gedemonteerd is. De wanden worden volledig gerenoveerd en opgeleverd om het sanitair weer te kunnen monteren.  Al na 4 uur drogen kan de badkamer weer helemaal worden gebruikt!

2. Levering panelen

Na akkoord op de offerte, bestellen wij de benodigde wandpanelen of tegels. Deze leveren we op de dag dat de renovatie gepland staat.

4. Nazorg

Eigenlijk is deze stap al niet meer nodig. Maar indien er een probleem ontstaan, lossen we dit altijd voor op. Op al onze wandpanelen en tegels zit 15 jaar garantie en op de montage 3 jaar. 

Ontstaat er dus onverwachts toch een probleem, leveren wij uitstekende nazorg!

Tegels of panelen

Altijd onderhoudsvrij en 100% waterdicht

Bij Bewust Sanitair leveren we 2 soorten wandbekleding. Tegels en wandpanelen. Beide opties zijn 100% onderhoudsvrij en over de ”oude” wandbekleding heen te plaatsen. 

De onderhoudsvrije tegels kunnen verlijmd worden in wild verband, halfsteens verband of recht verband. De tegels zijn geheel naadloos, dus voegen hoeft niet meer! De verbinding tussen de tegels is een fall down systeem, deze worden grofweg gezegd in elkaar geslagen. Deze tegels zijn dus ook 100% waterdicht, en bevatten dan ook geen kit naden tussen de verschillende tegels. Op deze manier houden we de klassieke tegellook intact. 

Onze tegels bestaan voor 72% uit steen 20% pvc en ca 8% gerecycled materiaal. Wij werken dus met een circulair en duurzaam product. De onderhoudsvrije toplaag wordt in de tegels gesmolten. 

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!