Over ons

Bewust Sanitair, specialist in badkamer renovatie

Wie zijn wij?

Bewust Sanitair is de specialist in kunststof badkamer wandpanelen. Met een uitgebreid assortiment aan PVC wandbekleding, bieden we voor ieder wat naar smaak.

Al onze wandpanelen zijn 100% water- en vochtdicht. Hierdoor heeft u geen last meer van schimmel- en kalkaanslag. Wel zo makkelijk, toch?

Wij renoveren uw badkamer binnen 1 dag met ons all in one concept. Dit betekend dat wij de wandpanelen leveren, en direct plaatsen. We demonteren uw huidige sanitair en plaatsen dit na afloop zorgvuldig terug. We kunnen zelfs nieuw sanitair leveren en plaatsen! Hiervoor kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. 

Wat zijn de voordelen van Bewust Sanitair?

  • Snelle en gratis levering
  • Een breed assortiment
  • De beste kwaliteit wandpanelen
  • Deskundig Advies
  • All in one service inclusief monteren

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wandpanelen stalenservice

Betaal alleen €7,25 verzendkosten

Wilt u graag kunststof wandpanelen maar weet u nog niet goed in welke stijl? Bewust Sanitair heeft een gratis stalenservice voor u opgezet! U betaald alleen de verzendkosten van €7,25

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en een afspraak te plannen. 

Onze werkwijze

Bewust Sanitair staat garant voor kwaliteit. Dat waarborgen we met onze werkwijze

1. Adviesgesprek

We komen graag eens bij langs om een plan op maat te maken. We bespreken wat je wilt en stellen zo de beste renovatie opties voor je op.

2. Levering panelen

Wanneer je akkoord bent met de offerte, bestellen wij de door jou gekozen wandpanelen. Deze leveren we vlak voor de renovatie bij jou op locatie af.

3. Monteren

Onze gecertificeerde monteurs komen op de afgesproken dag bij je langs om de wandpanelen te monteren. We maken de huidige wanden vlak om deze vervolgens te ontvetten. Hierna gaan we de wandpanelen op maat maken. We demonteren het huidige sanitair en plakken vervolgens de wandpanelen precies op de juiste plek. Het huidige sanitair kan nu worden teruggeplaatst en de wanden worden afgekit. Al na 4 uur drogen kan de badkamer weer helemaal worden gebruikt!

2. Levering panelen

Wanneer je akkoord bent met de offerte, bestellen wij de door jou gekozen wandpanelen. Deze leveren we vlak voor de renovatie bij jou op locatie af.

4. Nazorg

Eigenlijk is deze stap al niet meer nodig. Maar indien er een probleem ontstaat, lossen we dit altijd voor je op. Op al onze wandpanelen zit 15 jaar garantie en op de montage 3 jaar. 

Ontstaat er dus onverwachts toch een probleem, leveren wij uitstekende nazorg!

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!