Verlaag je badkamer plafond voor een modernere look

Badkamer plafond verlagen

Bewust Sanitair badkamer plafond verlagen

Bewust Sanitair is niet alleen specialist in het plaatsen van wandpanelen. Wij kunnen ook het plafond van uw badkamer verlagen en voorzien van vochtwerende plafondplaten. Het is van belang dat de plafondpanelen op de juiste manier worden geplaatst en dat ze bestand zijn tegen een hoge luchtvochtigheid. De plafondplaten van Bewust Sanitair zijn volledig waterbestendig en van A-kwaliteit!

badkamer renovatie zonder breken

Verlaagd plafond badkamer

 •         Badkamer renoveren in 1 dag!
 •          Bijna 30 soorten panelen
 •          U betaald per M2, dus niet per plaat
 •          Uitsluitend A-merk kwaliteit
 •          All in one concept, inclusief montage
 •          Krijg deskundig advies
 •          Lekkages worden direct verholpen
 •           Plafondpanelen inclusief montage vanaf €95 per M2

Waarom badkamer plafond verlagen?

Een origineel plafond in de badkamer heeft meestal wel eens te lijden gehad met vocht wat uiteindelijk zorgt voor schimmelplekken. Daarom zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om bij het renoveren het badkamer plafond te verlagen. Hoewel de wijze van het verlagen van een plafond in een vochtige ruimte niet heel veel verschilt met de manier waarop dat gebeurd in een standaard kamer, roept het wel vragen op. Een badkamer wordt namelijk dagelijks aan veel vocht blootgesteld. Bewust Sanitair is gespecialiseerd in badkamer plafonds verlagen en af te werken met kunststof plafond panelen.

plafondplaten-badkamer

Vrijblijvende offerte?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

Vrijblijvende offerte?

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

Elektra bij badkamer plafond verlagen

In een badkamer worden vaak inbouwspots aangebracht in het verlaagde plafond om een mooi verdeelde verlichting te bewerkstelligen. Er moet ten minste 10 cm ruimte zijn tussen het oude en het nieuwe, verlaagde plafond. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat er geen brandgevaar ontstaat.

Het elektra- en schakelmateriaal moet worden geïnstalleerd voordat je het verlaagde plafond bevestigt. Dit werk gemakkelijker, en zo behoudt je ook het overzicht. Schakel natuurlijk wel de elektriciteit uit wanneer je begint met het installeren.

Waarom gebruik maken van kunststof plafondpanelen?

Is het plafond van uw badkamer aan vervanging toe, bladdert de verf van het plafond af of wilt u gewoon een nieuwe look. Met de kunststof plafondpanelen van Bewust Sanitair houdt u uw badkamer plafond schimmelvrij en transformeert u uw badkamer tot een luxe ruimte. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

 • Plafondplaten blijven altijd mooi: Aangezien onze plafondplaten vochtbestendig zijn, zullen ze niet beschimmelen. Ideaal dus om als plafond in de badkamer te gebruiken, aangezien het duurzaam materiaal is en mooi blijft. Daarnaast zijn de panelen ook nog is eenvoudig schoon te houden en zul je er niet veel onderhoud aan hebben.
 • Kunststof plafondpanelen geven je badkamer een luxe uitstraling: Voor veel mensen is de badkamer dé plek waar je tot rust wilt komen. Geef je badkamer een rustige en luxe uitstraling met plafondpanelen. Bouw rustige ledverlichting in je badkamer en creëer het ‘’zen-gevoel’’.
 • Plafondplaten zijn geschikt voor ieder budget: Een kunststof plafon is absoluut geschikt voor ieder budget. Bij Bewust Sanitair leveren en plaatsen wij al vanaf €95 per M2. Daarnaast zul je van de panelen lange tijd plezier hebben, vergen ze weinig onderhoud en is het een duurzame aankoop.
 • De panelen dempen het geluid: Doordat de plafondplaten van kunststof zijn, dempen ze het geluid in uw badkamer erg goed. Zo wordt je badkamer minder gehorig en hebben je huisgenoten minder last als jij vroeg in de ochtend even onder de douche staat.
 • Veel verschillende kleuren en motieven beschikbaar: Bewust Sanitair heeft een groot assortiment aan kunststof plafondplaten. Denk hierbij aan de moderne betonlook, plafondpanelen badkamer marmerlook, panelen in houtlook en nog veel meer mogelijkheden! Neem contact met ons op om het gehele assortiment te kunnen bekijken.

Badkamer plafond ventilatie

Bij het badkamer plafond verlagen, zorgen wij dat er rekening wordt gehouden met goede ventilatie. Hier staat of valt ons werk uiteindelijk mee. Het raam openzetten zorgt ook voor ventilatie, maar dit is niet altijd voldoende. Zorg er daarom voor dat er voldoende toevoer is van droge lucht. Een simpel rooster in de deur is al een goede optie. Wil je het helemaal goed doen? Dan is een elektrische ventilator de oplossing.

De badkamer plafondplaten van Bewust Sanitair zijn uitsluitend van A-merken en daarom garanderen wij u de hoogste kwaliteit. Onze professional zorgt ervoor dat ze vakkundig op uw plafond worden geplaatst en goed vast zitten. Vaak kunnen wij binnen 1 dag al uw volledige badkamer voorzien van kunststof panelen.

Wat kost het verlagen van een plafond in de badkamer?

Naast dat je tijdelijk geen gebruik kunt maken van de badkamer, is de prijs van een verlaagd badkamer plafond afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden in de afwerking. Neem vrijblijvende contact met ons op, en we helpen je graag aan de juiste informatie!

De badkamer plafondplaten van Bewust Sanitair zijn uitsluitend van A-merken en daarom garanderen wij u de hoogste kwaliteit. Onze professional zorgt ervoor dat ze vakkundig op uw plafond worden geplaatst en goed vast zitten. Vaak kunnen wij binnen 1 dag al uw volledige badkamer voorzien van kunststof panelen.

Een verlaagd plafond in de badkamer door Bewust Sanitair

De badkamer is de drukst bezochte kamer in het huis en is daarnaast erg vochtig. Een goede ventilatie en hoogstaande afwerking is een must voor een toekomstbestendige badkamer. Bewust Sanitair is specialist in het verlagen van een badkamer plafond en af te werken met kunststof wandpanelen.

Bewust Sanitair is dé specialist in het plaatsen van plafondpanelen in uw badkamer. Wij kunnen uw badkamer of toilet binnen één dag voorzien van kunststof panelen. En dat voor maar €95,- per vierkante meter. Wilt u uw badkamer dus laten renoveren of een nieuwe look geven? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij zijn er voor iedereen en voor elk budget.

 • Badkamer/Toilet renovatie in 1 dag!
 • Bijna 30 soorten panelen
 • U betaald per M2, dus niet per plaat
 • Uitsluitend A-merken
 • Badkamers op maat
 • Krijg deskundig advies
 • Lekkages worden verholpen

Bekijk onze website om inspiratie op te doen voor uw badkamer of toilet. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag en voorzien u graag van deskundig advies. Tot snel!

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!