Kunststof wandpanelen toilet

Toilet renovatie

Wandpanelen toilet renovatie

Bewust Sanitair is de specialist in het plaatsen van kunststof wandpanelen in ieder toilet. Wij kunnen uw badkamer of toilet binnen één dag voorzien van kunststof/PVC wandpanelen. Wilt u uw toilet dus laten renoveren of een upgrade geven? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij zijn er voor iedereen en voor elk budget.

toilet wandpanelen

Kunststof wandpanelen toilet

  •         Toilet renoveren in 1 dag!
  •          Bijna 30 soorten panelen
  •          U betaald per M2, dus niet per plaat
  •          Uitsluitend A-merk kwaliteit
  •          All in one concept, inclusief montage
  •          Krijg deskundig advies
  •          Lekkages worden direct verholpen
  •           Wandpanelen inclusief montage vanaf €95 per M2

Slim renoveren

Ook bij de renovatie en groot onderhoud van uw toilet, bieden kunststof wandpanelen een praktische uitkomst. Wanneer u na al die jaren toe bent aan een toilet renovatie, is het namelijk zo dat de tegels die u heeft, niet meer verkrijgbaar zijn. Daarnaast is de kans groot dat de tegels na al die jaren een kleurverschil of schade hebben opgelopen. Door gebruik te maken van kunststof wandpanelen in uw toilet, hoeft u zich geen zorgen te maken over het (dure) tegel- of stucwerk. U kiest zelf welk deel van uw toilet moet worden voorzien van wandpanelen. De rest van de toiletruimte kan dan gewoon betegeld blijven.

zwart zwevend toilet

Gratis wandpanelen stalenservice

Wilt u graag kunststof wandpanelen maar weet u nog niet goed in welke stijl? Bewust Sanitair heeft een gratis stalenservice voor u opgezet! 

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en een afspraak te plannen.  

Vrijblijvende offerte?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

Vrijblijvende offerte?

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

Kunststof wandpanelen Toilet

De toilet, de plek waar u niet gelijk denkt aan het woord sfeer of luxe, maar het is wel de plek waar u toch nog wel wat tijd doorbrengt iedere dag. Wandpanelen toilet renovatie zal ervoor zorgen dat er een sfeervolle ruimte gecreëerd kan worden. De wanden zijn de basis van iedere ruimte. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor wandpanelen in marmer look, dan geeft u uw toilet direct een luxe uitstraling. Bij Bewust Sanitair hebben we een ruime collectie van wandpanelen voor uw toilet. Er is altijd wel een decor dat bij uw smaak past. Wij bieden ruim 30 verschillende soorten wandpanelen aan. Al onze panelen zijn van A-merken en van hoge kwaliteit. Onze panelen zijn waterbestendig, hygiënisch en heel gemakkelijk schoon te maken. 

Waarom kiezen voor wandpanelen toilet renovatie?

Veel mensen kiezen voor wandpanelen omdat het vaak goedkoper, praktischer, hygiënischer en mooier is dan het gebruik van wandbekleding als tegels en stucwerk. Een ander voordeel van deze wandpanelen voor in uw toilet is dat ze over het algemeen gemakkelijk zijn schoon te maken en zeer vochtbestendig zijn. Dit is zeker het geval wanneer u kiest voor een gladde afwerking. Dit is natuurlijk geen overbodige luxe in ruimtes zoals uw toilet of badkamer.

Een stuk hygiënischer

Met de wandpanelen van Bewust Sanitair zegt u vaarwel tegen voegen. Door de panelen tegen elkaar aan te plaatsen ontstaat er een vrijwel onzichtbare naad. Daardoor krijgen bacteriën geen schijn van kans. Daarbij zijn alle coatings onderhoudsvriendelijk en bestand tegen schoonmaakmiddelen. Al onze wandpanelen zijn heel gemakkelijk te reinigen met een allesreiniger en een doekje.

Wandpanelen met Ledverlichting in uw toilet?

Een extra toevoeging die u steeds meer ziet bij de wandbekleding in een toilet, is het aanbrengen van ledverlichting boven de panelen. Hierdoor ontstaat er een warme, moderne en sfeervolle uitstraling. Je ziet bij kantoren en winkelpanden deze wandpanelen in combinatie met LED verlichting steeds vaker terugkomen.

De voordelen van PVC wandpanelen

Wandpanelen kennen een aantal grote voordelen. Ten eerste kennen de panelen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De kunststof een goedkopere optie dan nieuw tegel- of stucwerk. Bij Bewust Sanitair kunnen wij kunststof wandpanelen al leveren en plaatsen vanaf €95,- per M2! Daarnaast zijn de wandpanelen zeer gemakkelijk in het onderhoud en snel schoon te maken. Een ander bijkomend voordeel is dat de panelen geluiddempend zijn. Doordat keramische en natuursteen tegelwanden hard zijn, kan het soms nog best kil en gehorig worden in uw toilet. Met kunststof wandpanelen in uw toilet heeft u hier geen last van. Deze dempen het geluid juist! Tot slot zijn het er veel verschillende kleuren en motieven beschikbaar. Bewust Sanitair heeft een groot assortiment aan kunststof wandpanelen. Denk hierbij aan wandpanelen badkamer betonlook, wandpanelen badkamer marmerlook, panelen in houtlook en nog veel meer mogelijkheden! Neem contact met ons op om het gehele assortiment te kunnen bekijken.

Heeft u nog vragen?

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!