Kunststof wandpanelen badkamer

Badkamer renovatie

Bewust Sanitair badkamer renovatie

Bewust Sanitair is de specialist in het plaatsen van kunststof wandpanelen badkamer. Wij kunnen uw badkamer of toilet binnen één dag voorzien van kunststof/PVC wandpanelen. Wilt u uw badkamer dus laten renoveren of een upgrade geven? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij zijn er voor iedereen en voor elk budget.

Badkamer met bad en gouden details

Kunststof wandpanelen badkamer

  •         Badkamer renoveren in 1 dag!
  •          Bijna 30 soorten panelen
  •          U betaald per M2, dus niet per plaat
  •          Uitsluitend A-merk kwaliteit
  •          All in one concept, inclusief montage
  •          Krijg deskundig advies
  •          Lekkages worden direct verholpen
  •           Wandpanelen inclusief montage vanaf €95 per M2

Waterbestendige wanddekking

De kunststof wandpanelen van Bewust Sanitair zijn uitsluitend van A-merken en dus van hoge kwaliteit. Deze kunststof panelen zitten goed vast en zijn waterbestendig. Daarom zijn ze ideaal in vochtige ruimtes zoals de badkamer. U kunt de panelen laten plaatsen voor uw muur of voor het plafond in de badkamer. Het kan natuurlijk ook ergens anders in huis! Denk aan de toilet of de keuken. Wij hebben veel verschillende soorten in ons assortiment. Stel uw eigen look samen en maak uw badkamer helemaal naar eigen wens.

Kunststof wandpanelen badkamer

Gratis wandpanelen stalenservice

Wilt u graag kunststof wandpanelen maar weet u nog niet goed in welke stijl? Bewust Sanitair heeft een gratis stalenservice voor u opgezet! 

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en een afspraak te plannen.  

Vrijblijvende offerte?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

Vrijblijvende offerte?

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

Kunststof wandpanelen badkamer

Bent u van plan binnenkort de badkamer te veranderen of zijn uw wanden echt aan vernieuwing toe? Dan is het slim om na te denken over kunststof wandpanelen. Wilt u uw badkamer laten renoveren en wilt u kunststof wandpanelen laten plaatsen? Of wilt u kunststof wandpanelen om uw badkamer een nieuwe look te geven? Dan bent u bij Bewust Sanitair aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van kunststof wandpanelen in uw badkamer of toilet. Wij leveren en plaatsen kunststof wandpanelen op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren. Bewust Sanitair kan uw badkamer in 1 dag omtoveren naar de allernieuwste trend!

Waarom kiezen voor kunststof wandpanelen in de badkamer?

Het laten plaatsen van kunststof wandpanelen in natte ruimtes zoals badkamers, toiletten, keukens en douches, is vaak goedkoper, praktischer, hygiënischer en mooier dan het gebruik van wandbekleding als tegels en stucwerk. Onze kunststof wandpanelen voor uw badkamer zijn 100% waterbestendig en kunnen worden aangebracht over bestaande tegels. Daarnaast zorgen de panelen voor een vrijwel naadloze bekleding van uw muren en plafond. De kunststof wandpanelen hebben geen voegen, wat ervoor zorgt dat het onderhoud van uw badkamer stukken eenvoudiger wordt en u daarnaast geen last meer heeft van schimmels en bacteriën.

Kunststof wandpanelen badkamer renovatie

Ook bij de renovatie en groot onderhoud van uw badkamer of doucheruimte bieden kunststof wandpanelen badkamer een praktische uitkomst. Wanneer u na al die jaren toe bent aan een badkamer renovatie, is het namelijk zo dat de tegels die u heeft, niet meer voorhanden zijn. Daarnaast hebben u tegels in al die jaren hoogstwaarschijnlijk een kleurverschil of schade opgelopen. Door gebruik te maken van kunststof wandpanelen in uw badkamer, hoeft u zich geen zorgen te maken over het (dure) tegel- of stucwerk. U kiest zelf welk deel van uw badkamer moet worden voorzien van kunststof wandpanelen. De rest van de badkamer kan dan gewoon betegeld blijven. 

De voordelen van kunststof wandpanelen in uw badkamer

Voordelen van kunststof wandpanelen

In de badkamer is het vaak erg vochtig. Het is daarom slim om kunststof panelen te kiezen als wandbekleding. Kunststof wandpanelen hebben een aantal grote voordelen. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:
  • Kunststof wandpanelen zijn erg gemakkelijk en snel schoon te maken en daardoor ook eenvoudig te onderhouden. Doordat te wanden geen voegen hebben, hoef je dus ook niet bang te zijn dat deze vies worden. Voegen zijn namelijk het meest lastig schoon te krijgen. Bij een kunststof wandpaneel in uw badkamer heeft u hier geen last van!

Kunststof wandpanelen zijn een goedkopere optie dan nieuw tegel- of stucwerk. Bij Bewust Sanitair kunnen wij kunststof wandpanelen al leveren en plaatsen vanaf €95,- per M2! Vraag een offerte aan voor prijzen op maat.

Wist je al dat de kunststof wandpanelen UV-bestendig zijn? Dit betekent dat ze niet snel zullen verkleuren wanneer er zonlicht op staat. Daarnaast hebben ze dus ook geen echte voegen, wat ervoor zorgt dat deze ook niet geel kunnen worden. Hierdoor gaan de panelen langer mee en is het dus ook nog eens een duurzame oplossing.

Doordat keramische en natuursteen tegelwanden hard zijn, kan het soms nog best kil worden in uw badkamer. Met kunststof wandpanelen in uw badkamer heeft u hier geen last van. Zij dempen juist het geluid! Hierdoor wordt de badkamer minder gehorig en hebben je huisgenoten minder last als u vroeg in de ochtend even in de douche staat. Hierdoor is het ook een ideale oplossing voor hotels en vakantieparken!

Bewust Sanitair heeft een groot assortiment aan kunststof wandpanelen. Denk hierbij aan wandpanelen badkamer betonlook, wandpanelen badkamer marmerlook, panelen in houtlook en nog veel meer mogelijkheden! Neem contact met ons op om het gehele assortiment te kunnen bekijken.

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!