Luxe douche wandpanelen

Douche wandpanelen

Bewust Sanitair Douche wandpanelen

Bewust Sanitair heeft een ruime voorraad aan douche wandpanelen van kunststof. Naast dat deze wandpanelen voor uw douche 100% waterdicht zijn, zijn de relatief goedkoop, praktisch en erg gemakkelijk te onderhouden. Wij kunnen uw douche binnen één dag voorzien van kunststof wandpanelen! Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er voor iedereen en voor elk budget.

douchewandpanelen

Douche wandbekleding

 • Douchewanden renoveren in 1 dag!
 • Bijna 30 soorten panelen
 • U betaald per M2, dus niet per plaat
 • Uitsluitend A-merk kwaliteit
 • All in one concept, inclusief montage
 • Krijg deskundig advies
 • Lekkages, schimmel en kalk worden direct verholpen
 • Wandpanelen inclusief montage vanaf €95 per M2

Douche wandpanelen: zeer populair voor renovaties van douches

Wilt u in één dag een unieke en mooie nieuwe douche? Dan bent u bij Bewust Sanitair aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van douche wandbekleding en leveren + plaatsen de panelen binnen 1 dag. Het laten plaatsen van wandpanelen in uw douche heeft diverse voordelen. Naast dat ze goedkoper, praktischer en hygiënischer zijn, kunnen ze ook gewoon worden aangebracht over bestaande tegels heen. Douche wandpanelen zorgen voor een vrijwel naadloze bekleding van uw wanden en plafond. Daarnaast hebben de panelen geen voegen. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud en schoonmaken van uw douche een stuk simpeler wordt.

Douchewand met zwarte details

Gratis wandpanelen stalenservice

Wilt u graag kunststof wandpanelen maar weet u nog niet goed in welke stijl? Bewust Sanitair heeft een gratis stalenservice voor u opgezet! 

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en een afspraak te plannen.  

Vrijblijvende offerte?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

Vrijblijvende offerte?

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

De voordelen douche wandpanelen in plaats van tegels

Wanneer u uw badkamer en douche wilt gaan renoveren of opknappen, moeten er veel beslissingen worden genomen. Denk aan de materialen, kleurenschema’s, wel of geen badkuip, traditionele tegels of douchepanelen? Er is een ontzettend groot aanbod en er is dus genoeg keus. Om uw beslissing wat makkelijker te maken, hebben we de voordelen van onze douchepanelen voor je op een rijtje gezet!

 • Al onze wandpanelen zijn 100% waterbestendig
 • Gemakkelijk schoon te maken, geen voegen, geen gedoe
 • Omdat de panelen geen voegen hebben, is er geen kans meer op schimmel
 • Binnen één dag laten plaatsen
 • Kan over uw huidige tegel- of stucwerk worden geplaatst
 • Van hoogwaardig materiaal en uitsluitend A-merken

In ons ruime assortiment van douchepanelen, vind u de perfecte balans tussen hoogwaardig design en functionaliteit. Wanneer je douchepanelen verkiest boven tegels, heb je als bijkomend voordeel dat ze binnen 24uur gebruiksklaar zijn. Je hoeft niet te wachten tot de voegen kunnen worden aangebracht en vervolgens eerst moet drogen voor u kunt gaan douchen. Al onze panelen kunnen rechtstreeks op bestaande tegels, wanden, hout en zelfs beton worden geplaatst.

Een breed assortiment aan douche wandbekleding

Vergis u niet, de douche wandpanelen kunnen een unieke look en stijlvolle sfeer creëren. Douchepanelen bieden luxe en veel verschillende ontwerpmogelijkheden. Wij hebben ruim 30 soorten wandpanelen in ons assortiment. Denk hierbij aan wandpanelen badkamer betonlook, wandpanelen badkamer marmerlook, panelen in houtlook en nog veel meer mogelijkheden! Neem contact met ons op om het gehele assortiment te kunnen bekijken. Wij bieden uitsluitend A-merken aan.

De voordelen van kunststof wandpanelen in uw badkamer

Voordelen van kunststof wandpanelen

In de badkamer is het vaak erg vochtig. Het is daarom slim om kunststof panelen te kiezen als wandbekleding. Kunststof wandpanelen hebben een aantal grote voordelen. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

Bij de renovatie of opknapbeurt van je douche, badkamer, toilet of zelfs keuken, bieden kunststof wandpanelen een praktische uitkomst. Vaak is het namelijk zo dat uw huidige tegelwerk is verkleurd na al die jaren of de tegels zijn niet meer verkrijgbaar. Door te kiezen voor wandpelen in uw douche, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het (dure) tegel- of stucwerk. U kiest zelf de stijl, soort en plaats van de panelen.

Uw douche voorzien van wandpanelen is vaak een goedkopere oplossing dan te kiezen voor nieuwe tegels. Bij Bewust Sanitair leveren en plaatsen wij al vanaf €95,- per vierkante meter. Daarnaast bespaart u op een hoop bouw- en sloopkosten. Onze douche wandpanelen kunnen namelijk over de huidige wandbekleding heen worden geplaatst. Vaak hebben wij binnen 1 dag de kunststof wandpanelen geplaatst. Dit is inclusief het sanitair demonteren en uiteraard weer terug monteren.

Bewust Sanitair is de specialist in het plaatsen van douche wandpanelen. Wij kunnen uw badkamer of toilet binnen één dag voorzien van douche wandbekleding. Wilt u uw douche dus laten renoveren of een upgrade geven? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij zijn er voor iedereen en voor elk budget.

Bij Bewust Sanitair leveren wij niet alleen wandpanelen, maar kunnen wij ook compleet samengestelde badkamers leveren. In onze showrooms kunnen wij een 3D tekening op maat maken voor uw badkamer. 

 • Badkamer/Toilet renovatie in 1 dag!
 • Bijna 30 soorten panelen
 • U betaald per M2, dus niet per plaat
 • Uitsluitend A-merken
 • Badkamers op maat
 • Krijg deskundig advies
 • Lekkages worden verholpen
 • Wandpanelen inclusief montage vanaf €95 per M2

Bekijk onze website om inspiratie op te doen voor uw badkamer of toilet. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag en voorzien u graag van deskundig advies. Tot snel!

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!