Unieke vensterbanken voor binnen en buiten

Kunststof vensterbank

Kunststof vensterbank renovatie

Bewust Sanitair is de specialist in het op maat maken van kunststof vensterbanken. Wij kunnen uw vensterbanken binnen één dag voorzien van kunststof panelen. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar brengt ook nog eens extra voordelen met zicht mee. Dus bent u op zoek een kunststof vensterbank? 

Wij zijn er voor iedereen en voor elk budget.

kunststof vensterbank op maat

Kunststof vensterbank

  •         Vensterbank renoveren in 1 dag!
  •          Bijna 30 soorten platen
  •          U betaald per M2, dus niet per plaat
  •          Uitsluitend A-merk 
  •          All in one concept, inclusief montage
  •          Krijg deskundig advies
  •          Rot wordt direct verholpen
  •           Wandpanelen inclusief montage vanaf €95 per M2

Slim renoveren

Ook bij de renovatie en groot onderhoud van uw vensterbanken, bieden kunststof panelen een praktische uitkomst. Wanneer u na al die jaren toe bent aan vernieuwde vensterbanken, kan kunststof een goede uitkomst bieden. Door gebruik te maken van kunststof panelen op uw vensterbanken, hoeft u zich geen zorgen te maken over het (dure) tegel- of stucwerk. Wij maken de kunststof vensterbank volledig op maat en monteren deze zelf. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Dat noemen wij nou slim renoveren!

Kunststof vensterbank zwart

Gratis wandpanelen stalenservice

Wilt u graag kunststof wandpanelen maar weet u nog niet goed in welke stijl? Bewust Sanitair heeft een gratis stalenservice voor u opgezet! 

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en een afspraak te plannen.  

Vrijblijvende offerte?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

Vrijblijvende offerte?

(Let op, offerte kan in de spambox terecht komen)

Kunststof is mooi en handig!

Uw woning is de plek waar u dagelijks misschien wel de meeste tijd doorbrengt. Dit moet natuurlijk helemaal naar uw eigen smaak ingericht worden. Vensterbanken zijn een belangrijk onderdeel om sfeer mee te creëren thuis, hoe mooi zou het dan zijn als u niet altijd maar naar standaard witte vensterbanken zit te kijken… 

Bij Bewust Sanitair helpen we daarom de huishoudens die iets ander willen. Dit doen we met het maken van een kunststof vensterbank op maat. Hier gebruiken we onze eigen kunststof paneelplaten voor. Daardoor kunnen we in wel 30 verschillende kleuren en structuren een kunststof vensterbank maken. Hiermee zijn we uniek in Nederland.

Waarom kiezen voor een kunststof vensterbank?

Steeds meer mensen kiezen voor een kunststof venster omdat het vaak goedkoper, praktischer, hygiënischer en mooier is dan veel andere natuurlijke materialen. Een ander voordeel van een kunststof vensterbank is dat dit materiaal veel gemakkelijker te onderhouden is. Kit en voegen zijn niet nodig en dus is de kans op schimmel en vochtproblemen nihil. Dit is zeker het geval wanneer u kiest voor een gladde afwerking van het kunststof. 

Wij kunnen kunststof vensterbanken maken in alle verschillende vormen en maten. Dit doen we met gewenste kunststof paneel die jij wilt. In ons assortiment kan je alle soorten en kleuren bekijken.

Een stuk hygiënischer

Met de panelen van Bewust Sanitair zegt u vaarwel tegen voegen. Door de panelen tegen elkaar aan te plaatsen ontstaat er een vrijwel onzichtbare naad. Daardoor krijgen bacteriën geen schijn van kans. Daarbij zijn alle coatings onderhoudsvriendelijk en bestand tegen schoonmaakmiddelen. Al onze kunststof panelen zijn heel gemakkelijk te reinigen met een allesreiniger en een doekje.

Stevigheid van een kunststof vensterbank

Eigenlijk is een kunststof vensterbank even stevig als een houten of stenen vensterbank. Sterker nog, door een vensterbank te renoveren, kunnen we rot- en vochtplekken verhelpen waardoor de vensterbank weer een stuk steviger wordt. Ook een kunststof venterbank kan je dus evenveel gewicht kwijt als dat je op een vensterbank van andere materiaal ook zou kunnen.

De voordelen van kunststof

Kunststof panelen kennen een aantal grote voordelen. Ten eerste kennen de panelen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kunststof is een goedkopere optie dan nieuw tegel- of houtwerk. Bij Bewust Sanitair kunnen wij kunststof panelen al leveren en plaatsen vanaf €95,- per M2, dat is inclusief montage! Daarnaast zijn de panelen zeer gemakkelijk in het onderhoud en snel schoon te maken. Een ander bijkomend voordeel is dat de panelen geluiddempend zijn. Met kunststof panelen op uw vensterbanken dempt u het geluid vanuit buiten beter! Tot slot zijn er veel verschillende kleuren en motieven beschikbaar. Bewust Sanitair heeft een groot assortiment aan kunststof panelen. Denk hierbij betonlook, marmerlook, panelen in houtlook en nog veel meer mogelijkheden! Neem contact met ons op om het gehele assortiment te kunnen bekijken.

Heeft u nog vragen?

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!