wandpanelen toilet

Wc renovatie in 1 dag

Het toilet binnen jouw woning zal op zijn tijd aan renovatie toe. Wc renovatie in 1 dag is de perfecte oplossing om jouw toilet weer als nieuw te maken en voor te bereiden op de toekomst. Verschillende problemen kunnen in de loop der tijd in een toiletruimte ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Schimmel
  • Roest
  • Nare geuren
  • Lekkages   

Dit heeft niet alleen een negatief effect op de wc ruimte, maar kan ook zorgen voor problemen met de gezondheid. Toilet renovatie in 1 dag zorgt ervoor dat jij zonder last te hebben van lange renovatie werkzaamheden, snel kan genieten van een moderne, frisse wc ruimte.

Toilet wandpanelen als basis

Een wc renovatie binnen 1 dag is niet compleet zonder het vernieuwen van de wanden en eventueel de vloer. Door het hoge vochtgehalte in de wc ruimte, ontstaat hier snel schimmel met nare geurtjes. Dit ziet er niet alleen vies en lelijk uit, maar is ook nog eens schadelijk voor de gezondheid. Begin een toilet renovatie dus altijd met het vernieuwen van de wanden en eventueel de vloer. 

De kunststof vloer- en wandpanelen van Bewust Sanitair zijn een kwalitatief goede keuzen. Vloer- en wandpanelen zijn namelijk volledig waterdicht en daardoor onderhoudsvrij. Schimmel en kalk is daardoor verleden tijd. Met het uitgebreide assortiment kunststof panelen is er altijd wel een stijl die bij jouw toilet past. Bekijk hier ons volledige assortiment.

Aanvullen met passend wc sanitair

Wanneer je de stijl van de wanden en vloer in jouw wc ruimte hebt bepaald, is het taak om passend sanitair aan te brengen. Belangrijk is dat deze net zoals de kunststof vloer- en wandpanelen onderhoudsvriendelijk zijn. 

Uiteraard zal je de wc zelf regelmatig moeten schoonmaken, maar het is mogelijk om dit zoveel mogelijk te beperken. Kies bijvoorbeeld voor een ”zwevend toilet” waardoor je bijna geen schimmelgevoelige voegen nodig hebt. Ook is het mogelijk om een toilet te kiezen met een automatisch reinigingssysteem. Zo hoef je zelf alleen de wc bril zo nu en dan een keer schoon te maken. 

Het zelfde geldt voor de wastafel. Kies voor een onderhoudsvriendelijk wastafel die perfect past bij jouw nieuwe wandpanelen. Dit geeft niet alleen een geweldige uitstraling aan jouw nieuwe wc ruimte, maar zorgt er ook voor dat het onderhouden van jouw toilet ruimte een fluitje van een cent wordt!

Bewust Sanitair is de specialist voor het laten plaatsen van kunststof wand-, vloer en plafondpanelen. Maar ook voor het passende sanitair kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Twijfel niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

toilet wandpanelen

Wc renovatie in 1 dag door Bewust Sanitair

Ben je van plan binnenkort de wc-ruimte te renoveren of zijn jouw toiletwanden echt aan vernieuwing toe? Dan is het slim om na te denken over kunststof wandpanelen met bijpassend sanitair. Wc renovatie in 1 dag is de perfecte oplossing om snel weer gebruik te kunnen maken van de plek waar je dagelijks gebruik van moet maken. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we jouw wc binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke, frisse, moderne wc-ruimte! 

Wij leveren en plaatsen kunststof wandpanelen op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren. Wij demonteren het sanitair, maken de kunststof wandpanelen op maat, plaatsen deze en monteren het (nieuwe of huidige) sanitair weer. Bewust Sanitair kan jouw toilet binnen 1 dag omtoveren naar de allernieuwste trend.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan je graag vrijblijvend te woord. 

Ben je benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-, plafond- en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs met al onze stalen. Zo zie je direct welke kleur en structuur het beste in jouw toilet of badkamer past!

wc renovatie in 1 dag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete douchehoek renovatie

Nu voor maar €799,-

Inclusief levering en montage

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!