Wandpanelen badkamer

Wandpanelen betonlook; de trend in 2023

”Wandpanelen betonlook”, het is de trend die we in 2023 in veel badkamer tegen gaan komen. Maar ook in keukens zijn betonlook wandpanelen een uitstekende keuze. Met wandpanelen die een ”look en feel” van beton geven, creëer je een aangename sfeer in bijvoorbeeld jouw badkamer, toilet of keuken.  Wandpanelen betonlook helpen namelijk om een industriële stijl te creëren en we zien in 2022 al dat deze stijl een trend aan het worden is. Het is dan ook niet gek dat een betonlook wand in de badkamer de trend van 2023 gaat worden. 

Wandpanelen betonlook zijn ook ideaal te combineren met andere stijlen wandbekleding. Zo is beton heel mooi te combineren met bijvoorbeeld een houten douchewand. Let wel op dat je geen echt houd gebruik, maar waterbestendige wandpanelen. Deze panelen kunnen uitstekend tegen water en vocht en zijn daarbij ook volledig schimmelvrij.

Wandpanelen betonlook; de basis

Betonlook wandpanelen zijn de basis voor het creëren van een industriële stijl. Een betonnen look een feel wordt namelijk door vrijwel iedereen gelinkt aan industrie en grof. Het kan dan ook niet anders dan dat een industriële badkamer gevuld is met een betonnen look. 

Ben je benieuwd naar welke wandpanelen van bewust sanitair dan perfect passen als betonnen wandbekleding? Wij hebben kunststof wandpanelen met betonlook in verschillende kleuren en structuren. Zo vind je altijd wel de paneel die bij jouw past! Hieronder zie je ons wanpanelen betonlook assortiment:

Badkamer/toilet trend in 2023

Bij Bewust Sanitair merken we dat steeds meer huishoudens kiezen voor badkamer wandpanelen met een betonnen look en feel. Ook steeds meer hotels benaderen ons of wij kunnen helpen om de badkamers om te toveren in een industriële stijl. Wandpanelen betonlook zijn daarbij onmisbaar en dus zie je in steeds meer hotels betonlook wandpanelen in de badkamers.

Ook zien we dat steeds meer grote bouwmarkten zoals Gamma en Hornbach de focus leggen op betonlook. Hieruit kunnen we dus zeker opmerken dat ”betonlook” de trend wordt in 2023. Dus vergeet een industriële stijl met betonlook zeker niet mee te nemen in de overweging van de nieuwe stijl van jouw badkamer wanneer je deze binnenkort wilt laten renoveren.

Wandpanelen met een betonnen look zijn ook uitstekend te combineren met andere stijlen wandpanelen. Zo is een houten douchewand een mooi voorbeeld van een prachtige combinatie met betonlook. Ook marmerlook wandpanelen zijn goed te combineren met wandpanelen betonlook. Zo is het via Bewust Sanitair mogelijk om de gehele wandbekleding van jouw nieuwe badkamer of toilet volledig naar eigen smaak in te richten.

toilet wandpanelen
badkamer-plafondplaten

Kunststof wandpanelen service

Ben je van plan binnenkort jouw badkamer of toilet te renoveren en wil je daarbij gebruikmaken van waterbestendige wandpanelen betonlook? De wandpanelen service van Bewust Sanitair zorgt er binnen in 1 dag voor dat jouw badkamerwanden gevuld zijn met kunststof wandpanelen in betonlook of andere stijlen. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we jouw badkamer en/of toiletruimte binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke, frisse en moderne ruimte! 

Wij leveren en plaatsen de kunststof wandpanelen op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en structuren. Wij demonteren het sanitair, maken de kunststof wandpanelen op maat, plaatsen deze en monteren het (nieuwe of huidige) sanitair weer. Bewust Sanitair kan jouw badkamer en/of toilet binnen 1 dag omtoveren naar de allernieuwste betonlook trend.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan je graag vrijblijvend te woord. 

Ben je benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-, plafond- en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs met al onze stalen. Zo zie je direct welke kleur en structuur het beste in jouw toilet of badkamer past!

wc renovatie in 1 dag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete douchehoek renovatie

Nu voor maar €799,-

Inclusief levering en montage

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!