badkamer plafond verlagen

Verlaagd plafond badkamer laten maken met kunststof panelen

badkamer plafond verlagen

Wilt u het originele plafond in de badkamer laten verlagen? Dan bent u aan het juiste adres. Bewust Sanitair is namelijk gespecialiseerd in het verlagen van het plafond in de badkamer en toilet. Hoewel een verlaagd plafond in de badkamer niet heel veel verschilt van een plafond in een andere ruimte, zijn er wel een aantal factoren waar rekening mee moet worden gehouden. De badkamer is namelijk een vochtige ruimte en wordt dagelijks aan veel vocht blootgesteld. Wij geven u graag een aantal tips bij het verlagen van uw badkamer plafond!

De materiaalkeuze bij een verlaagd plafond badkamer

Omdat het om een vochtige ruimte gaat, is het van belang dat u het juiste materiaal kiest bij het plafond verlagen in de badkamer. Wij adviseren u, en werken daarom zelf ook altijd hiermee, om kunststof plafondpanelen te gebruiken. Deze panelen zijn waterbestendig, ontzettend stevig en van hoge kwaliteit.

De kunststof plafondpanelen blijven altijd mooi. Ze zijn namelijk vochtbestendig. Daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudig schoon te houden. De panelen geven je badkamer ook een warme en luxe uitstraling. De badkamer is voor veel mensen een plek waar je tot rust wilt komen. Tot slot zijn de panelen geschikt voor ieder budget en zijn ze in verschillende kleuren en motieven beschikbaar.

Ventilatie bij verlaagd plafond badkamer

Wanneer je van plan bent om het plafond te verlagen, denk dan goed na over de ventilatie. Zeker in een vochtige ruimte als de badkamer is ventilatie ontzettend belangrijk. Er moet voldoende toevoer zijn van droge lucht. Alleen een raam open zetten na het douchen is niet voldoende. Sterker nog, de koude lucht van buiten in combinatie met de warme damp van de douche, kan zorgen voor nog meer condensvorming.

Wanneer wij het plafond verlagen in uw badkamer, dan zorgen wij dat er rekening wordt gehouden met goede ventilatie. Hier valt en staat ons werk uiteindelijk mee. Wil je het helemaal perfect doen? Dan is een elektrische ventilator de oplossing.

Extra isolatie met een verlaagd plafond

De badkamer is een natte en vochtige ruimte. Hoe goed je deze ruimte ook ventileert, het plafond en de muren blijven gevoelig voor schimmelplekken. Een verlaagd of ‘vals’ plafond kan uitkomst bieden. Onze kunststof wandpanelen zijn schimmelvrij en vergen weinig onderhoud. Ideaal toch! Daarnaast isoleren ze ook nog eens goed en bijkomend voordeel: hierdoor wordt ook geluid geïsoleerd. Je kunt dus gerust weer een liedje zingen tijdens het douchen 😉.

Luxere uitstraling met een verlaagd plafond in uw badkamer

Door te spelen met de niveauverschillen in je badkamer, kun je verschillende elementen in één oogopslag uitlichten of afbakenen, Dit kan je badkamer een luxe uitstraling geven. Een verlaagd plafond in de badkamer, laat sommige items extra opvallen. Op deze manier creëer je in meer intimiteit en karakter.

Verlaagd plafond badkamer laten maken door Bewust Sanitair

Wilt u uw plafond laten verlagen in uw badkamer of toilet? Laat dit dan over aan een vakman. Wij zijn gespecialiseerd in het verlagen van plafonds en kunnen u hier zeker bij helpen. Lees meer op onze pagina over badkamer plafond verlagen of vraag direct een offerte aan.

De badkamer plafondplaten van Bewust Sanitair zijn uitsluitend van A-merken en daarom garanderen wij u de hoogste kwaliteit. Onze professional zorgt ervoor dat ze vakkundig op uw plafond worden geplaatst en goed vast zitten. Vaak kunnen wij binnen 1 dag al uw volledige badkamer voorzien van kunststof panelen.

  • Badkamer renoveren in 1 dag!
  • Bijna 30 soorten panelen
  • U betaald per M2, dus niet per plaat
  • Uitsluitend A-merk kwaliteit
  • All in one concept, inclusief montage
  • Krijg deskundig advies
  • Lekkages worden direct verholpen
  • Plafondpanelen inclusief montage vanaf €95 per M2
badkamer plafond verlagen 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete douchehoek renovatie

Nu voor maar €799,-

Inclusief levering en montage

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!