marmerlook badkamer

Een marmerlook badkamer, een trend in 2023

Een marmerlook badkamer is een badkamer die is afgewerkt met marmerlook wanden. Marmerlook wanden worden gecreëerd met bijvoorbeeld kunststof wandpanelen die eruit zien als echte marmer, maar gemaakt zijn van kunststof of keramiek. Dit is een stuk goedkoper dan echte marmertegels en ook veel makkelijker te onderhouden. De marmerlook wandpanelen zijn populair in badkamers omdat ze een luxueuze uitstraling hebben en ook goed bestand zijn tegen vocht en dus ook schimmel. Als je overweegt om jouw badkamer af te werken met marmerlook wandpanelen, dan is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de wandpanelen die je wilt gaan gebruiken, zo is belangrijk dat je zeker weet dat de wandpanelen sterk genoeg zijn om te gebruiken in een badkameromgeving en dat ze een langere tijd mooi blijven.

Bij Bewust Sanitair kunnen we met onze wandpanelen namelijk de wanden, vloer en het plafond van een badkamer renoveren zonder breekwerk. De wandpanelenvloerpanelen of plafondpanelen werken we namelijk strak over de oude wandbekleding heen. Dit kunnen tegels zijn, maar ook stucwerk, beton, kunststof, verf of hout! Zo creëren we vaak al binnen een dag jouw gewenste marmerlook badkamer.

In deze blog vertellen we je meer over hoe we jou kunnen helpen met jouw nieuwe marmerlook badkamer en vertellen we je hoe je deze trendy badkamer stijl helemaal af maakt.

Kunststof wandpanelen in marmerlook

De kunststof wandpanelen van Bewust Sanitair maken jouw badkamer helemaal in stijl. Zo ook een marmerlook badkamer, wij hebben verschillende wandpanelen die perfect passen in een marmerlook badkamer. Hiermee creëren we de ultieme marmerlook en zo hoef jij jouw badkamer alleen nog maar af te maken met marmerlook sanitair en accessoires.  Er zijn een aantal voordelen van het gebruik van kunststof wandpanelen in de badkamer:

  1. Goedkoper: Kunststof wandpanelen zijn vaak goedkoper dan echte marmer of andere natuurlijke materialen die vaak worden gebruikt in badkamers.

  2. Makkelijk te onderhouden: Kunststof wandpanelen zijn gemakkelijk te reinigen en vereisen weinig onderhoud.

  3. Licht van gewicht: Kunststof wandpanelen zijn licht van gewicht, wat het makkelijker maakt om ze te installeren.

  4. Waterbestendig: Kunststof wandpanelen zijn waterbestendig en daarom geschikt voor gebruik in badkamers en andere ruimtes met veel vocht.

  5. Verschillende kleuren en texturen beschikbaar: Er zijn veel verschillende kleuren en texturen beschikbaar voor kunststof wandpanelen, zodat je ze kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

Het is wel belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de kunststof wandpanelen die je gebruikt. Het is daarom aan te raden om advies te vragen aan een professional voordat je de panelen aanschaft, zo ben je ook zeker dat ze op de juiste manier geïnstalleerd worden. Bewust Sanitair is dé Nederlandse specialist in badkamer wandpanelen, wij adviseren je graag.

 

Een marmerlook badkamer met marmer sanitair

Een marmerlook badkamer is natuurlijk pas echt helemaal af met accessoires en sanitair van marmer. Veel sanitair met marmerlook is niet overal te vinden, maar het is er wel degelijk. Nadat de wanden van jouw nieuwe badkamer voorzien zijn van marmerlook wandpanelen, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar bijpassend sanitair en accessoires. Het is niet aan te raden om alles in marmerlook te voorzien, teveel marmerlook staat in veel gevallen niet mooi en dus is het belangrijk om zo nu en dan af te wisselen met andere (donkere) kleuren en bijvoorbeeld houtlook. 

Wellness badkamer | Bewust Sanitair

Kunststof wandpanelen service

Ben je van plan binnenkort jouw oude badkamer naar een marmerlook badkamer te renoveren? De wandpanelen service van Bewust Sanitair zorgt er binnen in één dag voor dat jouw badkamer- en/of toiletwanden gevuld zijn met kunststof wanbekleding, zonder breekwerk! Dit kan zowel op de wanden, de vloer en het plafond. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we jouw badkamer en/of toiletruimte binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke, marmerlook ruimte.

Wij leveren en plaatsen de kunststof wandpanelen op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en structuren, dus ook zeker marmerlook. Wij demonteren het sanitair, maken de kunststof wandpanelen op maat, plaatsen deze en monteren het (nieuwe of huidige) sanitair weer. Bewust Sanitair kan jouw badkamer en/of toilet binnen 1 dag omtoveren tot de allernieuwste trend. Je kan vervolgens zelf gemakkelijk het nieuwe sanitair laten plaatsen. Zo heb je dus binnen 1 dag een compleet nieuwe marmerlook badkamer zonder veel breekwerk.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan je graag vrijblijvend te woord. 

Ben je benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-plafond– en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs met al onze stalen. Zo zie je direct welke kleur en structuur het beste in jouw toilet of badkamer past

Kunststof wandbekleding voor in de badkamer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete toilet renovatie

Nu voor €2850,-

Inclusief zwevend toilet, wasbak en wandpanelen

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!