wc opknappen

Wc opknappen zonder te veel kosten te maken

Heeft u wel een nagedacht over de uitstraling van uw toilet? Steeds meer mensen zijn bezig met het renoveren van de kleinste kamer in hun woning; het toilet. Het is logisch dat men niet te veel wilt betalen aan het vernieuwen van de wc ruimte, het is vaak toch een afgesloten ruimte. De wc opknappen zonder te veel kosten te maken is dan ook extreem populair. Het is namelijk echt niet nodig om een paar duizend euro te spenderen aan een nieuwe wc ruimte. In deze blog leggen we uit hoe Bewust Sanitair ook u kan helpen met de wc opknappen zonder te veel kosten. 

Bij Bewust Sanitair kunnen we met onze kunststof wandpanelen namelijk de wanden, vloer en het plafond van uw wc opknappen. De wandpanelenvloerpanelen of plafondpanelen werken we namelijk strak over de oude wandbekleding heen. Dit kunnen tegels zijn, maar ook stucwerk, beton, kunststof, verf of hout! Zo kunnen we al veel kosten besparen met sloopwerk en het afvoeren van sloopresten. Naast dat we dus kosten kunnen besparen met het afbreken van de oude toilet ruimte, zijn de kunststof panelen ook een stuk goedkoper in aanschaf dan bijvoorbeeld tegels.  

In deze blog vertellen we je meer over hoe we jou kunnen helpen met de wc opknappen en geven je een aantal mooie voorbeelden van gerenoveerde toilet ruimtes. 

Kunststof panelen zijn de basis van het toilet

De kunststof panelen van Bewust Sanitair maken uw badkamer helemaal in stijl. Kiest u voor een marmerlook– of industriële ruimte, het is allemaal mogelijk met de kunststof vloer-, plafond- en wandpanelen. Een wc opknappen met kunststof panelen bespaart dus niet alleen kosten, het is ook mogelijk om een unieke/moderne ruimte te creëren. We zetten de voordelen van het gebruik van kunststof panelen in het toilet nog eens op een rijtje:

  1. Goedkoper: Kunststof panelen zijn vaak goedkoper dan andere natuurlijke materialen die vaak worden gebruikt in een toilet ruimte.

  2. Makkelijk te onderhouden: Kunststof panelen zijn gemakkelijk te reinigen en vereisen weinig onderhoud. Dat is ideaal voor in een vochtige ruimte zoals het toilet.

  3. Licht van gewicht: Kunststof wandpanelen zijn licht van gewicht, wat het makkelijker maakt om ze te installeren. Ook dit bespaart kosten omdat we al binnen 1 dag uw toilet kunnen renoveren.

  4. Waterbestendig: Kunststof wandpanelen zijn waterbestendig en daarom geschikt voor gebruik in een toilet ruimte, badkamers en andere ruimtes met veel vocht.

  5. Verschillende kleuren en texturen beschikbaar: Er zijn veel verschillende kleuren en texturen beschikbaar voor kunststof panelen, zo kunt u met de panelen dus echt uw eigen stijl hanteren

Het is wel belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de kunststof panelen die u gebruikt. Het is daarom aan te raden om advies te vragen aan een professional voordat u de panelen aanschaft, zo bent u ook zeker dat ze op de juiste manier geïnstalleerd worden. Bewust Sanitair is dé Nederlandse specialist in badkamer wandpanelen, wij adviseren u graag.

 

Wc opknappen met nieuw of oud sanitair

Wanneer u de stijl van de wanden en vloer in uw nieuwe wc ruimte heeft bepaald, is het taak om passend sanitair aan te brengen. Belangrijk is dat deze net zoals de kunststof vloer- en wandpanelen onderhoudsvriendelijk zijn. Uiteraard kunt er ook voor kiezen om het oude sanitair te gebruiken, door het vernieuwen van de wc-ruimte met kunststof panelen, heeft u al een moderne ruimte gecreëerd. Het is natuurlijk altijd leuk om passend sanitair zoals de wc, een wastafel en mooie toilet accessoires aan te schaffen. Dit is niet mogelijk bij Bewust Sanitair, maar wij kunnen u wel uitstekend advies geven over passend sanitair bij de door u gekozen stijl wanpanelen

wc opknappen

 

Kunststof wandpanelen service

Bent u van plan binnenkort uw oude wc op te knappen en wilt u daar kunststof vloer-, plafond- of wandpanelen voor gebruiken? De wandpanelen service van Bewust Sanitair zorgt er binnen in één dag voor dat uw badkamer- en/of toilet gevuld is met kunststof wandbekleding, zonder breekwerk! Dit kan zowel op de wanden, de vloer en het plafond. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we uw toilet ruimte binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke, moderne ruimte.

Wij leveren en plaatsen de kunststof wandpanelen op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en structuren, dus ook marmerlook, houtlook en betonlook. Wij maken de kunststof wandpanelen op maat en plaatsen deze vakkundig op de wanden, vloer en/of het plafond. Bewust Sanitair kan uw toilet  dus al binnen 1 dag omtoveren tot de allernieuwste trend. U kunt vervolgens zelf gemakkelijk het nieuwe sanitair laten plaatsen. Zo heeft u dus binnen 1 dag uw wc opgeknapt.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan u graag vrijblijvend te woord. 

Bent u eerst benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-plafond– en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u thuis langs met al onze stalen. Zo ziet u direct welke kleur en structuur het beste in uw toilet of badkamer past

Kunststof wandbekleding voor in de badkamer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete toilet renovatie

Nu voor €2850,-

Inclusief zwevend toilet, wasbak en wandpanelen

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!