kunststof wandpanelen badkamer

Nieuwste wandbekleding badkamer trend 2023

Wanneer je jouw badkamer wilt laten renoveren, kan het vervangen van de huidige wandbekleding badkamer natuurlijk niet ontbreken. Vaak zijn de huidige tegels lelijk geworden, verouderd, beschimmeld, zijn er verkleurde voegen of past het design niet meer bij de nieuwe stijl van de badkamer. Een tegelwand vervangen met nieuwe wandbekleding zorgt vaak voor veel gedoe. Het hak- en breekwerk is arbeidsintensief en vaak lopen de kosten hoog op, nog niet te beginnen over de overlast…

Een ontzettend goed alternatief voor nieuwe wandbekleding badkamer zijn de waterbestendige wandpanelen van Bewust Sanitair. Hiermee kan je een luxe en volledig nieuwe look creëren van de wand, zonder enig hak- en breekwerk. Onze badkamer wandbekleding is van hoge kwaliteit en zijn gegarandeerd waterdicht en schimmelvrij. De kunststof wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Denk aan marmerlook, tegeldesign, houtlook en nog veel meer. Het is dus dé ideale oplossing om voor een betaalbare en werkbare manier een compleet nieuwe uitstraling aan je badkamer of toilet te geven.

Een nieuwe en moderne look met nieuwe wandbekleding badkamer

Onze wandpanelen geven jouw badkamer of toilet binnen één dag al een nieuwe look. De wandpanelen van Bewust Sanitair zijn maar 4 millimeter dik. Wij kunnen ze daarom perfect over uw bestaande wandbekleding heen plaatsen. Het is ook mogelijk om de wandpanelen in een nieuwe badkamer te laten plaatsen doordat het geschikt voor verschillende soort ondergronden. De wandbekleding badkamer kan op ondergronden zoals gipsplaten, metselwerk en ook pleisterwerk (stuc).

Bewust Sanitair maakt gebruik van waterbestendige wandbekleding zodat ze perfect geschikt zijn voor de badkamer. De wandbekleding in uw badkamer is ontzettend gemakkelijk schoon te houden doordat de wandpanelen geen schimmelgevoelige voegen bevatten. Dit zorgt ervoor dat je gegarandeerd geen last meer heeft van vuil en bacteriën.

Wandpanelen voor een creatieve en moderne inrichting

Waar houd jij van? Modern, stijlvol of knus? Klassiek of trendy? Modern of conservatief? De wandbekleding van Bewust Sanitair kent vele designs. Met onze wandbekleding badkamer is het mogelijk om fraaie accenten aan te brengen in allerlei varianten: van elegant wit tot stoer hout, van luxe marmer tot aan moderne tegellook. Met ons assortiment ben je gegarandeerd van het stijlvol bekleden van de wand.

De wandbekleding zorgt voor een perfecte uitstraling en brengt daarnaast veel technische voordelen met zich mee. Denk aan een goede isolatie om de ruimte op temperatuur te houden, ze zorgen daarnaast door ze op de juiste manier aan de wand te monteren voor schimmelwering, en ze zijn ontzettend makkelijk schoon te houden. De wandpanelen van Bewust Sanitair zijn in verschillende uitvoeringen, decors en lengtes verkrijgbaar. Neem een kijkje op onze assortimentspagina of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Ook geschikt voor het toilet!

De kunststof wandpanelen zijn ook uitermate geschikt voor het vernieuwen van de toiletwanden. Hier gebruiken we exact dezelfde wandpanelen als in de badkamer voor. Zo creëer je één unieke stijl in zowel jouw badkamer, als in het toilet.

Nieuwe badkamer wandbekleding in 1 dag met de all-in-one service van Bewust Sanitair

Bewust Sanitair is dé specialist op het gebied van badkamer wandbekleding. Wij leveren en plaatsen de nieuwe waterbestendige wandpanelen in één dag. Bij al onze panelen is het mogelijk om ze over de huidige wanden heen te plaatsen.

Ben je van plan om binnenkort de badkamer te veranderen of zijn je badkamer/toilet wanden echt aan vernieuwing toe? Dan is het slim om na te denken over kunststof wandpanelen. Wil je jouw badkamer laten renoveren en wil je kunststof wandpanelen laten plaatsen? Of wil je kunststof wandpanelen om jouw badkamer een nieuwe look te geven? Dan ben je bij Bewust Sanitair aan het juiste adres!

Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van kunststof wandpanelen in jouw gehele badkamer, douche of toilet. Wij leveren en plaatsen kunststof wandpanelen op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en designs. Wij demonteren het sanitair, maken de kunststof wandpanelen op maat, plaatsen deze en monteren het sanitair weer. Bewust Sanitair kan jouw badkamer in 1 dag omtoveren naar de allernieuwste trend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete douchehoek renovatie

Nu voor maar €799,-

Inclusief levering en montage

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!