badkamer huurwoning pimpen

Badkamer huurwoning pimpen

Wanneer je in een huurwoning woont, dan wil je niet uitgebreid gaan verbouwen. Ten eerste omdat je vaak aan bepaalde regels gebonden bent als huurder, en daarnaast omdat je in een huurwoning niet teveel geld wilt uitgeven. Het is tenslotte niet jouw eigendom. Wil jij dus bijvoorbeeld de badkamer in jouw huurwoning pimpen? Wij geven je graag een aantal tips!

Badkamer huurwoning pimpen voor een frisse en nieuwe look

Voordat je aan de slag gaat met de badkamer huurwoning pimpen, is het goed om te bedenken wat je precies wilt. Wil je bijvoorbeeld een volledig nieuwe look? Of wil je vooral wat details gaan toevoegen en bewerken? Daarnaast is het verstandig om eerst de badkamer te voorzien voor een goede schoonmaakbeurt. Een schone badkamer is niet alleen voor de hygiëne, maar het zorgt ook voor een frissere uitstraling.

Badkamer huurwoning pimpen met luxe kunststof wandpanelen

Wandpanelen zijn dé manier om je badkamer te voorzien van een volledig nieuwe look zonder uitgebreid te hoeven verbouwen. De badkamer wandpanelen zijn vaak al binnen één dag te plaatsen en kunnen over het huidige tegelwerk worden heen geplaatst. Daarnaast zijn ze panelen er in allerlei soorten, kleuren en structuren. Van een luxe marmerlook tot aan de moderne houtlook. Bewust Sanitair is dé specialist op het gebied van badkamer wandpanelen en heeft al bij vele huurwoningen de badkamer mogen pimpen.

 • Badkamer/Toilet renovatie in 1 dag!
 • Bijna 30 soorten panelen
 • Uitsluitend A-merken
 • Badkamers op maat
 • Krijg deskundig advies
 • Badkamer renovatie zonder sloopwerk
 • Wandpanelen inclusief montage vanaf €95 per M2

Geef je badkamer een nieuwe look met deze tips

 • Nieuwe verlichting: Badkamerverlichting geeft niet altijd de sfeer waar je op hoopt, al kan verlichting dat wel toevoegen aan een badkamer. Een saaie lamp is vaak al makkelijk te vervangen door een lamp die meer warmte en luxe uitstraalt. Alleen de lamp vervangen kan dus al zorgen voor een andere sfeer in de badkamer.
 • Badkamermeubels pimpen: Ook badkamermeubels kun je voorzien van een nieuwe look. Dit kun je doen door ze bijvoorbeeld in een andere kleur te wrappen. Deze speciale folie is in allerlei soorten verkrijgbaar. Check wel even of het materiaal van het badkamermeubel ervoor geschikt is.
 • Nieuwe badkameraccessoires: Door je badkameraccessoires te laten matchen met elkaar kun je zorgen voor een luxere en hotelachtige uitstraling. Vervang bijvoorbeeld het handdoekenrek, de wandhaken en je zeeppompje. Door alle accessoires in dezelfde lijn door te trekken, zorg je ook voor extra rust in de ruimte.
 • Badmat en plant: Heb je genoeg plek in je badkamer? Dan kun je de ruimte helemaal afmaken door nog extra accessoires toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie badmat of een luxe plant. Let er wel op dat de plant geschikt is voor een vochtige en vaak donkere ruimte.

Badkamer huurwoning pimpen? Bewust Sanitair staat voor je klaar!

Wil je jouw badkamer huurwoning pimpen met badkamer wandpanelen? Wij staan voor je klaar. Bewust Sanitair is de specialist in het plaatsen van toilet- en badkamer wandpanelen. Wij kunnen uw badkamer, douche of toilet binnen één dag voorzien van kunststof/PVC wandpanelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

badkamer huurwoning pimpen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete toilet renovatie

Nu voor €2850,-

Inclusief zwevend toilet, wasbak en wandpanelen

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!