badkamer renovatie zonder breken

Eenvoudige badkamer renovatie

Wil je graag je badkamer opknappen zonder te verbouwen? Wij vertellen je graag hoe je dit zou kunnen doen! Je kunt de badkamer namelijk op verschillende manieren renoveren zonder te breken. Dit noemen wij ook wel een eenvoudige badkamer renovatie. Het grote voordeel van een eenvoudige badkamer renovatie is dat je niet wekenlang in de zooi en de stof zit. De specialisten van Bewust Sanitair geven je graag een aantal tips.

Waarom een eenvoudige badkamer renovatie?

Vaak willen mensen na een aantal jaar weer wat anders. Elke fase in je leven brengt weer nieuwe wensen en behoeften met zich mee en het is fijn als de badkamer daarin mee verandert. Een aanleiding voor een eenvoudige badkamer renovatie kan bijvoorbeeld zijn een ligbad die je niet meer gebruikt, een douche met te hoge instap, meer ruimte creëren of voor een nieuwe badkamer look. Dit zijn allemaal redenen waar je niet de complete badkamer voor hoeft aan te pakken, maar waar je wel enige werkzaamheden voor moet gaan verrichten.

Kosten van eenvoudige badkamer renovatie

Een badkamer vernieuwen zonder slopen is een goedkopere en snellere oplossing dan een volledige badkamer renovatie. Het is belangrijk om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte, de stijl- en materiaalkeuze en of je zelf de badkamer gaan verbouwen zonder slopen of dat je kiest voor een specialist. En hoe je wil dat de nieuwe look van je badkamer eruit komt te zien? Al deze onderdelen tellen mee in de totale kostprijs van een eenvoudige badkamer renovatie. Daarnaast komen er ook altijd nog kosten bij voor details en accessoires zoals bijvoorbeeld een doucherek zonder boren.

 

De oplossing bij een eenvoudige badkamer renovatie

Een veel gekozen oplossing bij een badkamer opknappen zonder verbouwen zijn kunststof wandpanelen. Deze wandpanelen zijn ideaal om niet te hoeven slopen. Ze kunnen gewoon over het huidige tegelwerk worden geplaatst! Bewust Sanitair is specialist in het plaatsen van kunststof wandpanelen in natte ruimtes zoals de badkamer, toilet, keuken en douche. Vaak zijn deze wandpanelen goedkoper, praktischer, hygiënischer en mooier dan het gebruik van wandbekleding als tegels en stucwerk. Goed om te weten is dat al onze wandpanelen 100% waterbestendig zijn. Daarnaast zorgen de panelen voor een naadloze aansluiting van de muur en plafond. Wil je eens bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een eenvoudige badkamer renovatie zonder breken? Neem dan gerust contact met ons op!

  • Badkamer renoveren in 1 dag!
  • Bijna 30 soorten panelen
  • U betaald per M2, dus niet per plaat
  • Uitsluitend A-merk kwaliteit
  • All in one concept, inclusief montage
  • Krijg deskundig advies
  • Lekkages worden direct verholpen
  • Wandpanelen inclusief montage vanaf €95 per M2

Advies nodig voor een eenvoudige badkamer renovatie? Neem contact met ons op

Gemiddeld zijn wij één volle dag bezig met het plaatsen van de wandpanelen in uw badkamer. Dit is uiteraard afhankelijk van de afmeting en welke werkzaamheden er nog meer gedaan moeten worden. Wil je graag een bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een eenvoudige badkamer renovatie in jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bewust Sanitair is dé specialist op het gebied van eenvoudige badkamerrenovaties. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en gaan geen één badkamer uit de weg. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden en je krijgt een goed beeld van wat je kunt verwachten. Wij denken graag met je mee.

Kunststof wandbekleding voor in de badkamer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete douchehoek renovatie

Nu voor maar €995,-

Inclusief levering en montage

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!