En suite badkamer met wandpanelen

en suite badkamer met wandpanelen

De badkamer is een plek om te ontspannen, de dag te starten, even tot jezelf te komen of de dag te eindigen. Hoe heerlijk is het dan als je zo vanuit je bed zo het bad of de douche in kan rollen? en andersom ook natuurlijk! Met een en suite badkamer heb je een open badkamer aan je slaapkamer vast. Het is een prachtig beeld en super praktisch natuurlijk. Wel is het belangrijk om met een aantal zaken goed rekening te houden. Met wat? Dat vertellen we in deze blog. 

Voordelen van een en suite badkamer

Los van het feit dat je met je ogen dicht van je bed naar het bad kan wankelen als je net wakker bent, heeft het als bijkomend groot voordeel dat je slaapkamer groter is en ruimtelijker oogt. Doordat er geen muren tussen je badkamer en slaapkamer staan kan je werken met langere lijnen in de ruimte. Hierdoor kan je de grootte van de ruimte ook nog eens benadrukken. En dat zorgt voor een chique beeld. 

Een en suite badkamer geeft ook nog eens een wellness gevoel aan de ruimte. Door zorgvuldig de sfeer van de badkamer op de slaapkamer aan te passen creëer je rust. Hou je van strak en minimalistisch dan kies je voor rustige kleuren, strak gestructureerde wandpanelen, een mooi effen hotelbeddengoed en strakke accessoires. Heb je liever wat kleur in je leven en laat je je inspireren door bijvoorbeeld Marokkaanse of Portugese stijlen? Kies dan voor mooi gekleurde marmeren wandpanelen of stoere beton stijlen op de muur, het plafond of op de vloer. Vul dit aan met gekleurde kussens op je bed en grote planten in de ruimte. Welke stijl je ook kiest, een badkamer en suite heeft altijd een ruimtelijk en luxe gevoel.

Bekijk hieronder eens een deel van ons assortiment wand-vloer- en plafondpanelen:

Hoe voorkom je vochtproblemen

Ensuite badkamer zonder vochtproblemen

De voordelen van een badkamer in je slaapkamer zijn dus eindeloos. Echter zijn er ook belangrijk aspecten om rekening mee te houden. Vochtproblemen bijvoorbeeld. Bij een badkamer ensuite is het belangrijk om goed te investeren in een degelijk afzuigsysteem en een vochtwerende omgeving. 

Een goed afzuigsysteem voldoet minstens aan genoeg afzuigroosters en een goed drainagesysteem. Je wilt tenslotte niet dat er vocht in je beddengoed terecht komt of tussen jou net gewassen kleding.

Daarnaast is het ook van uiterst belang om vooral rondom het badkamer gedeelte van de kamer vocht afwerende aspecten te hebben. De wandpanelen van Bewust Sanitair zijn hier uitermate geschikt voor en zijn toepasbaar op de vloer, de wanden en het plafond. De kunststof wandpanelen zijn 100% waterdicht, bevatten geen voegen en zijn daardoor volledig onderhoudsvrij. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij zorgeloos gebruik kunt maken van water in jouw en suite badkamer, maar staat ook nog eens prachtig. Doordat wij een uitgebreid assortiment hebben, zijn er heel veel stijlen en combinaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan een industriële badkamer en suite.

Denk ook aan eventuele kleden, tapijten en wandbekleding in de rest van de kamer. Deze moeten ook vocht afwerend zijn.

vloerpanelen badkamer grijs
Kunststof wandpanelen badkamer

Kunststof wandpanelen service

Ben je van plan binnenkort een nieuwe en suite badkamer te maken? Of heb je al een en suite paradijs en wil je deze renoveren? De wandpanelen service van Bewust Sanitair zorgt er binnen in één dag voor dat jouw en suite badkamer- en/of toiletwanden gevuld zijn met kunststof wanbekleding. Dit kan zowel op de wanden, de vloer en het plafond. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we jouw badkamer en/of toiletruimte binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke, frisse en moderne ruimte! 

Wij leveren en plaatsen de wandbekleding op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en structuren. Wij demonteren het sanitair, maken de kunststof wandpanelen op maat, plaatsen deze en monteren het (nieuwe of huidige) sanitair weer. Bewust Sanitair kan jouw (en suite) badkamer en/of toilet binnen 1 dag omtoveren naar de allernieuwste trend.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan je graag vrijblijvend te woord. 

Ben je benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-, plafond- en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs met al onze stalen. Zo zie je direct welke kleur en structuur het beste in jouw toilet of badkamer past!

En suite badkamer met wandpanelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete douchehoek renovatie

Nu voor maar €799,-

Inclusief levering en montage

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!