Kunststof wandbekleding voor in de badkamer

Kunststof wandbekleding voor in de badkamer

Kunststof wandbekleding voor in de badkamer is de trend die we in 2023 veel tegen gaan komen. Maar ook voor in de douche, buiten en het toilet is kunststof wandbekleding uitermate populair. Kunststof wandbekleding is er in veel verschillende vormen en maten. Zo heb je keuze in ”betonlook”, ”houtlook”, ”marmerlook” en nog veel meer! Dat is waarom wandpanelen die gemaakt zijn van kunststof zo populair zijn.

Kunststof wandbekleding is ideaal te combineren met andere soorten wandbekleding in de badkamer, tegels bijvoorbeeld. Tegels en wandpanelen sluiten vaak perfect op elkaar aan. Zo is alles met elkaar te combineren en creëer jij met gemak jouw droom badkamer. Maar ook verschillende soorten wandpanelen zijn goed met elkaar te combineren. Zo is betonlook heel mooi te combineren met bijvoorbeeld een houten douchewand. Let wel op dat je geen echt houd gebruikt, maar waterbestendige wandpanelen. Deze panelen kunnen uitstekend tegen water en vocht en zijn daarbij ook volledig schimmelvrij.

Kunststof wandbekleding wordt een enorme trend

We merken dat steeds meer mensen de keuze maken om over te stappen op kunststof wandbekleding. Logisch, want het is prachtig! Maar dat deze vorm van wandbekleding zo uitgebreid en mooi is, is niet de enige reden om over te stappen op kunststof. Kunststof wandbekleding heeft namelijk veel meer voordelen. 

Zo is kunststof 100% waterdicht en waterafstotend. Ook hebben de kunststof panelen geen voegen. Hierdoor zal schimmel en kalkaanslag verleden tijd zijn en is onderhoud (bijna) niet meer nodig. Ook is kunststof makkelijker te bewerken dan bijvoorbeeld tegels. Is het is dan een stuk goedkoper om hoeken en obstakels te omzeilen. Dat scheelt niet alleen veel geld, het zorgt er ook voor dat een gemiddelde badkamer en/of toilet al binnen 1 dag compleet gerenoveerd kan worden. Zo kan jij weer snel gebruik maken van de badkamer.

Ideaal voor badkamers en het toilet

Waarom kiezen steeds meer mensen voor kunststof in hun badkamers en/of het toilet? Dat heeft eigenlijk 3 reden.

1. Kunststof wandbekleding is een stuk efficiënter. Kunststof is namelijk waterdicht en waterafstotend. Onderhoud is dus bijna niet meer nodig. Ook hoeft er niet gevoegd te worden. Dit scheelt dus veel tijd en moeite. Kunststof heeft ook een licht isolerende werking. Vooral in een badkamer is dit fijn omdat het dan net iets langer warm blijft. En dat is toch wel fijn al je net de douche uitstapt.

2. Kunststof wandbekleding is vaak goedkoper. In tegenstelling toch bijvoorbeeld tegels is de aanschaf, maar ook de montage een stuk goedkoper per vierkante meter. Ook gaan wandpanelen vaak langer mee en dus kan je veel langer genieten van jouw prachtige nieuwe badkamer. 

3. De keuze is reuze. Kunststof wandbekleding is er in heel veel soorten en maten. Zo zal er altijd wel iets bijzitten waar jij exact naar op zoek bent. Ook is het heel goed mogelijk om mooie combinaties te maken met bijvoorbeeld ”houtlook” wandpanelen. Want zeg nou zelf, een houten wand in de douche ruimte of achter een grote spiegel staat wel heel mooi. 

toilet wandpanelen
wandbekleding kunststof

Kunststof wandpanelen service

Ben je van plan binnenkort jouw badkamer of toilet te renoveren en wil je daarbij gebruikmaken van waterbestendige wandpanelen van kunststof? De wandpanelen service van Bewust Sanitair zorgt er binnen in één dag voor dat jouw badkamer- en/of toiletwanden gevuld zijn met kunststof wanbekleding in bijvoorbeeld betonlook of andere stijlen. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we jouw badkamer en/of toiletruimte binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke, frisse en moderne ruimte! 

Wij leveren en plaatsen de wandbekleding op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en structuren. Wij demonteren het sanitair, maken de kunststof wandpanelen op maat, plaatsen deze en monteren het (nieuwe of huidige) sanitair weer. Bewust Sanitair kan jouw badkamer en/of toilet binnen 1 dag omtoveren naar de allernieuwste trend.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan je graag vrijblijvend te woord. 

Ben je benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-, plafond- en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs met al onze stalen. Zo zie je direct welke kleur en structuur het beste in jouw toilet of badkamer past!

wc renovatie in 1 dag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete douchehoek renovatie

Nu voor maar €799,-

Inclusief levering en montage