badkamer panelen over tegels

Badkamer panelen over tegels plaatsen – Het kan zeker

Jouw badkamer is de plek waar je even tot jezelf komt. Ontsnappen van de drukte uit het dagelijks voordat je de dag begint. Of je sluit de drukte op deze plek af. Hoe fijn is het dan om een plek te creëren die jou die rust voor de volle 100% kan bieden? Wist je al dat badkamer panelen over tegels laten plaatsen de nieuwste trend is?

Helaas blijft een badkamer niet altijd helemaal naar smaak. Er ontstaan nieuwe technieken, nieuwe trends en jouw eigen smaak kan veranderen. Eén van die nieuwe technieken en tevens ook een grote trend, zijn badkamer wandpanelen. Badkamer panelen over tegels noemen veel mensen het ook wel. Badkamer wandpanelen zijn gemaakt van kunststof en plaatsen we als het ware over de ”oude” wandbekleding heen. Waarom dit handiger is en hoe het werkt, leggen we uit in deze blog.

Voordelen van badkamer panelen over tegels plaatsen

Buiten het feit om dat badkamer wandpanelen een heel nieuwe sfeer kunnen aanbrengen aan de badkamer, zijn er nog veel meer voordelen. Badkamer panelen over tegels laten plaatsen is dus ook financieel en gemak gezien een slimmere keuze.

Door badkamer panelen over tegels te laten plaatsen hoeven oude tegels of wandbekleding niet gesloopt te worden. Dit scheelt heel wat sloopwerk en afval afvoer. Wanneer je jouw badkamer wilt laten renoveren, kan dit sloop en afvoer werk aardig in de kosten oplopen. Daarnaast zijn badkamer wandpanelen niet alleen besparend met sloop en afvoer kosten. Ze zijn ook een stuk goedkoper te plaatsen. We hoeven bijvoorbeeld niet te voegen en de droogtijd is ook een stuk korter. Al met al is het laten plaatsen van badkamer panelen over tegels dus een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld echte tegels. 

Maar badkamer panelen over tegels hebben meer voordelen. Badkamer wandpanelen zijn namelijk een stuk onderhoudsvriendelijker en dat maakt het onderhouden van jouw badkamer een stuk gemakkelijker. Zo hebben de badkamer panelen geen voegen en dus is schimmel en kalk verleden tijd. Dit is niet alleen makkelijk voor jou zelf, jouw nieuwe badkamer gaat ook een stuk langer mee!

Bekijk hieronder eens een deel van ons assortiment wand-vloer- en plafondpanelen:

Zelf de panelen plaatsen?

Ben je aan het twijfelen of je zelf de badkamer panelen over tegels kan plaatsen? Wij kunnen je hier advies ingeven. 

Badkamer wandpanelen zijn namelijk ook los te bestellen. Echter moet je dan dus wel zelf aan het werk. Vaak is het bekleden van badkamer wanden precisie werk en is vakmanschap vereist. Door lastige hoeken is het belangrijk dat je zelf de panelen op de juiste formaten kan afzagen. Precisie werk en vakmanschap is dan verreist, maar de juiste apparatuur moet ook niet vergeten worden. Deze apparatuur zelf aanschaffen gaat alsnog in de kosten oplopen en dan is het veel voordeliger om dit door professionals van Bewust Sanitair uit te laten voeren.

Daarom leveren we bij Bewust Sanitair alleen de complete service. Wij willen namelijk dat al onze klanten altijd 100% tevreden zijn. Alleen door de wandpanelen zelf te monteren, kunnen we deze tevredenheid 100% garanderen. 

badkamer panelen over tegels

Kunststof wandpanelen service

Ben je van plan binnenkort een nieuwe badkamer te maken? Of heb je al een badkamer en wil je deze renoveren? De wandpanelen service van Bewust Sanitair zorgt er binnen in één dag voor dat jouw badkamer- en/of toiletwanden gevuld zijn met kunststof wanbekleding. Dit kan zowel op de wanden, de vloer en het plafond. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we jouw badkamer en/of toiletruimte binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke, frisse en moderne ruimte! 

Wij leveren en plaatsen de wandbekleding op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en structuren. Wij demonteren het sanitair, maken de kunststof wandpanelen op maat, plaatsen deze en monteren het (nieuwe of huidige) sanitair weer. Bewust Sanitair kan jouw badkamer en/of toilet binnen 1 dag omtoveren tot de allernieuwste trend.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan je graag vrijblijvend te woord. 

Ben je benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-plafond– en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs met al onze stalen. Zo zie je direct welke kleur en structuur het beste in jouw toilet of badkamer past

En suite badkamer met wandpanelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete toilet renovatie

Nu voor €2850,-

Inclusief zwevend toilet, wasbak en wandpanelen

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!