badkamer renoveren zonder breken

Badkamer renoveren zonder breken met kunststof wandpanelen

Een badkamer renoveren kan aardig in de kosten oplopen, maar wist u al dat dat eigenlijk helemaal niet nodig is? Ongeveer 30% van de kosten voor een badkamer renovatie ontstaan doordat de oude badkamer gesloopt moet worden. Uw badkamer renoveren zonder breken kan dus interessant zijn. Het breekwerk in een badkamer kan veel tijd in beslag nemen en betekend dat breekafval afgevoerd moet worden. Maar wat nou als u een nieuwe badkamer laat maken zonder dat er breekwerk hoeft plaats te vinden? Dat scheelt dus zeker 30% aan kosten!

Uw badkamer renoveren zonder breken, het is mogelijk door de kunststof wandpanelen van Bewust Sanitair over uw huidige tegels of wandbekleding heen te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om de kunststof panelen op uw vloerhet plafond en de vensterbanken te laten plaatsen! Dat scheelt niet alleen veel kosten omdat het breken niet nodig is, maar ook nog eens kosten op de aanschaf. Wandpanelen zijn namelijk goedkoper dan bijvoorbeeld tegels. 

Badkamer renovatie zonder breken bespaart tijd en geld

De kunststof wandpanelen van Bewust Sanitair zijn snel en eenvoudig te monteren. Onze specialisten plaatsen de panelen namelijk over het bestaand tegelwerk heen, waardoor breek- en hakwerkzaamheden op de tegels niet nodig is. Leidingwerk kan simpelweg achter het regelwerk geplaatst worden zonder te hoeven frezen. Hierdoor verkort u uw doorlooptijd aanzienlijk. Maar dat niet alleen. Met Bewust Sanitair hoeft u geen specialist in huis te halen voor hak- en breekwerk, dit scheelt u veel geld en tijd. Het resultaat van het renoveren van uw badkamer met Bewust Sanitair: lagere projectkosten in vergelijking met een badkamer renovatie waarbij hak- en breekwerkzaamheden wél nodig zijn. Daarnaast zal u maar maximaal 1 dag zonder badkamer hoeven te zitten. Ideaal! 

Badkamer wandpanelen zijn te verkrijgen in vele verschillende stijlen en structuren

Minimale overlast voor u en uw huisgenoten

Een badkamer renovatie zonder breken scheelt niet alleen aanzienlijk in de kosten, u voorkomt ook nog eens grote hoeveelheden rommel en stof. Daarnaast kan een badkamer veel sneller worden opgeleverd (al binnen 1 volle dag), aangezien wij de panelen direct over het bestaande tegelwerk zullen plaatsen, kunnen wij dus een badkamer renoveren zonder breken. Mits het leidingwerk achter de tegels niet aangepast dient te worden. u en uw huisgenoten ondervinden hierdoor minimale hinder tijdens de verbouwing van jullie badkamer.

Samengevat: een badkamer renoveren zonder breken bespaart u geld, tijd en veel moeite! 

Kunststof wandpanelen service

Bent u van plan binnenkort uw badkamer te renoveren en wilt u liever niet breken, dan zijn onzer kunststof vloer-, plafond- en wandpanelen de ideale oplossing! De wandpanelen service van Bewust Sanitair zorgt er binnen in één dag voor dat uw badkamer- en/of toilet gevuld is met kunststof wandbekleding, zonder breekwerk uiteraard! Dit kan zowel op de wanden, de vloer en het plafond. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we uw gehele badkamer binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke en moderne ruimte.

Wij leveren en plaatsen de kunststof wandpanelen op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en structuren, dus ook marmerlook, houtlook en betonlook. Wij maken de kunststof wandpanelen op maat en plaatsen deze vakkundig op de wanden, vloer en/of het plafond. Bewust Sanitair kan uw badkamer dan al binnen 1 dag omtoveren tot de allernieuwste trend. U kunt vervolgens zelf gemakkelijk het nieuwe sanitair laten plaatsen. Zo heeft udus binnen 1 dag een prachtige nieuwe badkamer zonder het gedoe van breken.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan u graag vrijblijvend te woord. 

Bent u eerst benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-plafond– en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u thuis langs met al onze stalen. Zo ziet u direct welke kleur en structuur het beste in uw nieuwe badkamer past!

Badkamer renoveren zonder breken, inspiratie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete douchehoek renovatie

Nu voor maar €799,-

Inclusief levering en montage

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!