Een eigen welness badkamer maken | 5 handige tips

Voor het ultieme wellness gevoel hoef je tegenwoordig geen dagje weg meer te boeken: voor net zo’n ontspannen ervaring als een dagje sauna duik je gewoon je eigen wellness badkamer in! Tuurlijk blijft een dagje sauna altijd leuk, maar soms is het juist fijn als je in de eigen omgeving kan blijven, zonder deze met onbekenden te hoeven delen. Voor het ultieme wellness gevoel in jouw eigen badkamer is echter wel een grote renovatie nodig. Zo moet je toch echt die ultieme wellness sfeer creëren. En wat dacht je van een kleine sauna cabine een lekker ligbad?

In deze blog vertellen we je meer over hoe je de ultieme wellness badkamer maakt.

wellness badkamer sfeer creëren

Waar denk je aan als je aan een spa of sauna denkt? Licht, ruimte, orde en hygiëne! Kies dus voor grote en lichte wandbekleding in jouw badkamer. Kunststof wandpanelen zijn hierdoor een ideale keuze voor in een wellness badkamer. Door de verschillende kleuren en structuren passen wandpanelen perfect in een wellness badkamer. Wist je al dat je gemakkelijk verschillende soorten wandpanelen met elkaar kan combineren? Houten wandpanelen in de douche / bad ruimte in combinatie met industriële (lichte) wandpanelen geeft toch echt wel de ultieme wellness badkamer sfeer. 

Eventueel kan je dit ook nog combineren met een bijpassende mozaïek / stenen tegel. Kies voor een lichte natuursteen met de natuurlijke look die je veel in spa’s tegenkomt en die goed past bij jouw wandpanelen. Door dit te combineren met wandpanelen zorg je voor de juiste wellness sfeer in je badkamer. Daarnaast kunnen accessoires ook zeker de sfeer bepalen! Denk aan planten, mooie katoenen of linnen handdoeken en mooie houten details.

Bekijk hieronder eens een deel van ons assortiment wandpanelen die goed passen in jouw nieuwe wellness badkamer thuis!

Zelf de sfeer creëren?

Ben je nog aan het twijfelen of je die nieuwe badkamer sfeer zelf gaat creëren? Denk daar dan goed over na! Uiteindelijk kan jij zelf natuurlijk het beste bepalen wat voor jou het ultieme sauna gevoel geeft. Maar zelf de wanden renoveren en sanitair (de)monteren, is moeilijker. Daarom bieden we bij bewust sanitair een complete wandpanelen service aan. Jij bepaald hoe jouw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien, wij creëren de nieuwe sfeer op de wanden, vloeren en/of het plafond!

Badkamer wandpanelen zijn namelijk ook los te bestellen. Echter moet je dan dus wel zelf aan het werk. Vaak is het bekleden van badkamer wanden precisie werk en is vakmanschap vereist. Door lastige hoeken is het belangrijk dat je zelf de panelen op de juiste formaten kan afzagen. Precisie werk en vakmanschap is dan verreist, maar de juiste apparatuur moet ook niet vergeten worden. Deze apparatuur zelf aanschaffen gaat alsnog in de kosten oplopen en dan is het veel voordeliger om dit door professionals van Bewust Sanitair uit te laten voeren.

Daarom leveren we bij Bewust Sanitair alleen de complete service. Wij willen namelijk dat al onze klanten altijd 100% tevreden zijn. Alleen door de wandpanelen zelf te monteren, kunnen we deze tevredenheid 100% garanderen. 

Wellness badkamer | Bewust Sanitair

Kunststof wandpanelen service

Ben je van plan binnenkort een nieuwe wellness badkamer te maken? Of heb je al een badkamer en wil je deze renoveren met een waar wellness gevoel? De wandpanelen service van Bewust Sanitair zorgt er binnen in één dag voor dat jouw badkamer- en/of toiletwanden gevuld zijn met kunststof wanbekleding. Dit kan zowel op de wanden, de vloer en het plafond. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we jouw badkamer en/of toiletruimte binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke, frisse en moderne ruimte! 

Wij leveren en plaatsen de wandbekleding op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en structuren. Wij demonteren het sanitair, maken de kunststof wandpanelen op maat, plaatsen deze en monteren het (nieuwe of huidige) sanitair weer. Bewust Sanitair kan jouw badkamer en/of toilet binnen 1 dag omtoveren tot de allernieuwste trend. Je kan vervolgens zelf gemakkelijk het nieuwe (wellness) sanitair laten plaatsen.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan je graag vrijblijvend te woord. 

Ben je benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-plafond– en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs met al onze stalen. Zo zie je direct welke kleur en structuur het beste in jouw toilet of badkamer past

En suite badkamer met wandpanelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete toilet renovatie

Nu voor €2850,-

Inclusief zwevend toilet, wasbak en wandpanelen

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!