badkamer renovatie zonder breken

Badkamer renovatie zonder breken, en dat binnen 1 dag

Ben jij van plan om binnenkort je badkamer te laten renoveren? Als je niet heel veel aanpassingen wilt doen aan de indeling van jouw badkamer, is het niet altijd nodig om in de puin te zitten. Een badkamer renovatie zonder breken is namelijk zeker mogelijk! Wel is het dan een vereiste dat de water toe- en afvoer en de elektriciteit op dezelfde plek blijven zitten. De wanden, vloer en zelfs het plafond kan wel compleet vernieuwd worden zonder breekwerk. 

Bij Bewust Sanitair kunnen we met onze wandpanelen namelijk de wanden, vloer en het plafond van een badkamer renoveren zonder breekwerk. De wandpanelenvloerpanelen of plafondpanelen werken we namelijk strak over de oude wandbekleding heen. Dit kunnen tegels zijn, maar ook stucwerk, beton, kunststof, verf of hout! 

In deze blog vertellen we je meer over hoe we jou kunnen helpen met jouw badkamer renovatie zonder breken.

Wanden badkamer renovatie zonder breken

Dus, je wilt jouw badkamer renoveren, maar niet met veel breekwerk. Dat bespaart niet alleen veel puin, stof en moeite, het bespaart ook veel geld. Want een badkamer afbreken kost veel moeite en dus tijd. Een badkamer renovatie zonder breken is dus ook een financieel aantrekkelijke mogelijkheid. Veel mensen besparen hierdoor al snel zo’n 4 tot 6 duizend euro. Maar om toch het gevoel te krijgen van een nieuwe badkamer, zijn de wanden en eventueel de vloer in de badkamer een belangrijk onderdeel. Met badkamer panelen zijn we in staat om een compleet nieuwe look en feel te creëren zonder de oude wanden of vloer te hoeven breken. 

Via Bewust Sanitair is het dus mogelijk om jouw oude badkamer een compleet nieuw gezicht te geven. Hiervoor hebben we meer dan 30 verschillende wand-, plafond en vloerpanelen die we dus over de oude wanden heen kunnen plaatsen. Deze panelen zijn speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimte zoals de badkamer. Er zijn namelijk geen voegen nodig en daardoor zijn de panelen zeer onderhoudsvriendelijk.

Hoe zit het met het sanitair vernieuwen?

Bedenk je eens of je al het sanitair wilt vernieuwen. Wellicht ben je hartstikke tevreden met je huidige wasbak en spiegel, maar wil je alleen een nieuwe douche. Dat is natuurlijk ook weer kostenbesparend. Indien je het huidige sanitair op dezelfde plaats wilt houden, kan je dus met gemak kiezen voor nieuw sanitair. Het oude sanitair wordt vakkundig gedemonteerd, de badkamer panelen vernieuwen jouw badkamer, en nieuwe sanitair geeft de finishing touch. Zo ben je dus met gemak in staat om jouw badkamer te renoveren zonder breken. 

Maar een badkamer renovatie zonder breken kan ook moeilijker zijn. Als je bijvoorbeeld een ligbad wilt verwijderen om een mooie inloop douche te maken. Het is mogelijk, maar het bad zal toch echt afgebroken moeten worden. In dat geval komt er toch wat breekwerk bij kijken. Maar door daarna alsnog dezelfde werkwijze toe te passen zoals we in deze blog hebben besproken, is een badkamer renovatie zonder breekwerk een fluitje van een cent!

Wellness badkamer | Bewust Sanitair

Kunststof wandpanelen service

Ben je van plan binnenkort een badkamer renovatie zonder breken te plannen? De wandpanelen service van Bewust Sanitair zorgt er binnen in één dag voor dat jouw badkamer- en/of toiletwanden gevuld zijn met kunststof wanbekleding, zonder breekwerk! Dit kan zowel op de wanden, de vloer en het plafond. Onze specialisten werken gestructureerd waardoor we jouw badkamer en/of toiletruimte binnen enkele uren omtoveren tot een onderhoudsvriendelijke, frisse en moderne ruimte! 

Wij leveren en plaatsen de wandbekleding op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren en structuren. Wij demonteren het sanitair, maken de kunststof wandpanelen op maat, plaatsen deze en monteren het (nieuwe of huidige) sanitair weer. Bewust Sanitair kan jouw badkamer en/of toilet binnen 1 dag omtoveren tot de allernieuwste trend. Je kan vervolgens zelf gemakkelijk het nieuwe sanitair laten plaatsen. Zo heb je dus binnen 1 dag een compleet nieuwe badkamer zonder veel breekwerk.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op onze website. Wij reageren vrijwel direct en staan je graag vrijblijvend te woord. 

Ben je benieuwd naar ons assortiment kunststof vloer-plafond– en wandpanelen? Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis langs met al onze stalen. Zo zie je direct welke kleur en structuur het beste in jouw toilet of badkamer past

Kunststof wandbekleding voor in de badkamer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete toilet renovatie

Nu voor €2850,-

Inclusief zwevend toilet, wasbak en wandpanelen

Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!